به گزارش خبرنگار بازار، محمد آشوری در یکصد و ششمین نشست شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت که در اتاق بازرگانی هرمزگان برگزار شد، با اشاره به بررسی مصوبات جلسات قبلی شورا، اظهار داشت: سه محور از مصوبات گذشته به نتیجه رسیده که شامل آزادسازی واردات برنج، حل اختلاف نظر در زمینه فعالیت آبزیپروران با در نظر گرفتن ملاحظات محیط زیستی، و تدوین الگوی کوتاهسازی فرآیندهای صادرات و واردات است.
وی به اقدامات صورتگرفته پس از حادثه در بندر شهید رجایی اشاره کرد و افزود: قرارگاهی با محوریت اتاق بازرگانی تشکیل شد تا به خسارتدیدگان این حادثه رسیدگی شود. در همین راستا، پیشنهادی برای تدوین الگویی هماهنگ بین دستگاههای مختلف از جمله گمرک، بنادر، استاندارد و… مطرح شد تا روندهای اجرایی تسهیل و تسریع شود. این پیشنهادات با همکاری ادارهکل امور اقتصادی، اتاق بازرگانی، اصناف و دستگاههای مرتبط در حال تدوین و ارائه به جلسات بعدی شورا است.
آشوری با بیان اینکه رئیسجمهور و وزیر کشور در سفر استانی خود نیز خواستار ارائه چنین الگوهایی از سوی استان شده بودند، تصریح کرد: هدف از این اقدامات ایجاد هماهنگی بینبخشی و کاهش بروکراسیهای اداری در حوزه تجارت و صادرات است.
استاندار هرمزگان در ادامه به نهضت جدیدی در حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: این طرح شامل ساخت و تجهیز بیمارستانها، خانههای بهداشت، نوسازی ناوگان اورژانس، تأمین نیروی انسانی، و توسعه آموزشهای پزشکی خواهد بود.
وی از مشارکت بخش خصوصی و بنگاههای اقتصادی در تأمین تجهیزات پزشکی مانند دستگاه سونوگرافی نیز خبر داد.
آشوری همچنین به سفر رئیس اتاق بازرگانی ایران به هرمزگان اشاره کرد و افزود: در پی حادثه بندر شهید رجایی، جلسهای با حضور هیئت همراه ایشان برگزار شد که در آن قول تخصیص ۷۵ میلیارد تومان برای تقویت حوزه سلامت استان داده شد.
وی تأکید کرد: «نهضت سلامت» با مشارکت بخش خصوصی و تجربه موفق گذشته در مدرسهسازی، میتواند الگویی برای توسعه عدالت سلامت در استان باشد و امیدواریم این حرکت نیز به موفقیت برسد.
نظر شما