به گزارش بازار، عصر امروز (چهارشنبه)، جلسهای با حضور معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست، مدیران کل دفاتر تخصصی این معاونت و معاونت انسانی اداره کل محیطزیست تهران با هدف بررسی و برنامهریزی اقدامات لازم جهت شناسایی و رفع مشکلات زیستمحیطی ناشی از منشأهای آلایندگی بوی نامطبوع در محور آزادراه تهران–قم برگزار شد.
در این جلسه، با توجه قرار دادن گزارش جامع سازمان بازرسی کل کشور، اقدامات گذشته دفاتر تخصصی و اداره کل استان تهران، منشأهای احتمالی بوی نامطبوع شناسایی مورد بررسی قرار گرفت.
منشأهای آلایندگی بو شامل محل دفن پسماند آرادکوه، واحدهای دامداری اطراف از جمله مجتمع دامگستر (فشافویه) و وضعیت فاضلاب و تصفیهخانه اسلامشهر مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین گزارشی از اقدامات میدانی و نظارتی صورتگرفته توسط دفاتر تخصصی ارائه شد.
معاون محیط زیست انسانی در این جلسه بر ضرورت حضور فعال نمایندگان سازمان در جلسه هفته آتی کمیسیون زیربنایی دولت و استمرار در این خصوص تا رسیدن به هدف تأکید کرد.
در پایان مقرر شد، سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت زیست محیطی آب و خاک مسئولیت اصلی موضوع با هدف پیگیری مستمر و ارائه گزارشهای منظم در جلسات کمیسیونهای دولت را بر عهده داشته باشد و گزارشات ادواری روند انجام اقدامات را به شورای مدیران معاونت انسانی به صورت ماهانه ارائه کند.
نظر شما