به گزارش بازار، این نیروگاه ها طی مراسمی جداگانه در فریمان و تربت جام با حضور استاندار و برخی مدیران کل عضو ستاد توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر استان خراسان رضوی عملیاتی شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی و دبیر ستاد توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر استان در این آیین ضمن قدردانی از پیگیری مجدانه و نگاه ویژه استاندار به موضوع انرژی های تجدیدپذیر و حمایت های وزارت نیرو ، افق پیش روی استان در تحقق هدف سه هزار مگاواتی را بسیار امیدبخش ترسیم کرد.
علیرضا خدابنده توضیح داد: برنامه های ستاد توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در روزهای سه شنبه هر هفته و در قالب سه شنبه های انرژینو انجام می شود که در اولین هفته از آن عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی «توس فیوز» به ظرفیت ٩ مگاوات و بهرهبرداری از نیروگاه خورشیدی کارخانه آفرین جام به ظرفیت ٢٠٠ کیلووات در شهرستان تربت جام آغاز شد.
وی اضافه کرد: همچنین امروز نیروگاه خورشیدی سقفی کارخانه شیشه فلوت کاویان به ظرفیت ۲.۵ مگاوات در شهرستان فریمان بهره برداری شد.
خدابنده گفت: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته برای احداث سه هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در استان خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۶، کمیته های مختلف کشاورزی، صنعتی و سرمایه گذاری در استان فعال بوده است و تا پایان سال ۲۷۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر استان افزوده خواهد شد.
دبیر ستاد توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر خراسان رضوی همچنین از انجام مکاتبات با شهرستانها خبر داد و افزود: برگزاری رویداد انرژینو، تشکیل جلسات کمیتههای شهرستانی و شناسایی بانک زمین از اولویتهای مورد تأکید در این مکاتبات است.
استاندار خراسان رضوی نیز در این آیین با اشاره به اهمیت حیاتی انرژی در شرایط فعلی کشور گفت: در این مقطع حساس که موضوع انرژی برای کشور حیاتی و راهبردی است، از تولیدکنندگان و سرمایهگذاران بخش خصوصی که با انگیزه زیاد وارد این عرصه انرژی های تجدیدپذیر شدهاند، قدردانی می شود.
غلامحسین مظفری با اشاره به نقش صنایع در بهبود وضعیت انرژی تصریح کرد: مشارکت واحدهای صنعتی برای عبور از شرایط ناترازی ضروری است، باید همه توانمان را برای مدیریت مصرف برق به کار بگیریم.
وی همچنین بر اجرای مستمر برنامه سهشنبههای انرژینو تاکید کرد و گفت: این برنامه هر هفته با هدف ترویج و گسترش استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر ادامه خواهد یافت.
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: امروز مهمترین وظیفه ما صرفهجویی در مصرف برق است، با ۱۵ درصد صرفهجویی میتوان از ناترازی برق عبور کرد و این مهم نیازمند مشارکت همه آحاد مردم، در بخشهای خانگی، صنعتی، کشاورزی و اداری است.
مظفری اضافه کرد: انتظار می رود برنامههای مدیریت بار با نظم و هماهنگی کامل پیش برود.
نظر شما