۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۹
همراه اول در میدان بحران: پشتیبان ارتباط امن ایرانیان

همراه اول در میدان بحران: پشتیبان ارتباط امن ایرانیان

طبق اعلام رسمی همراه اول، در ایام اخیر خطوط دائمی مشترکانی که بدهی قبوض داشتند، قطع نشد و خدمات ارتباطی به همه مردم ایران بدون اختلال ادامه یافت.

به گزارش بازار، در جریان رویدادهای ناگوار تیرماه ۱۴۰۴ و تجاوز آشکار آمریکا و اسرائیل به میهن عزیزمان، اپراتور اول ایران به‌عنوان بزرگ‌ترین شبکه تلفن همراه کشور، نقش کلیدی در مسئولیت اجتماعی و انجام وظایف خود ایفا کرد. اقدامات گسترده‌ این اپراتور در چند زمینه کلیدی قابل ارایه است.
 
 حفظ ارتباط و آرامش روانی
طبق اعلام رسمی همراه اول، در ایام اخیر خطوط دائمی مشترکانی که بدهی قبوض داشتند، قطع نشد و خدمات ارتباطی به همه مردم ایران بدون اختلال ادامه یافت. این اقدام منجر شد تا شهروندان در شرایط اضطراری دسترسی خود را به تماس‌های ضروری، هشدارها و ایمنی تبادل اطلاعات را از دست ندهند.
 
«آرامش در بحران»؛ دوره‌های رایگان برای ارتقای سلامت عمومی جامعه
آکادمی همراه اول بسته‌ی آموزشی رایگانی تحت عنوان «آرامش در بحران» طراحی کرد که شامل ۴ دوره زیر بود:
۱.  مدیریت اضطراب و استرس
۲.  هوش هیجانی و کنترل احساسات
۳.  مهارت‌های کنترل خشم
۴.  قدرت روان‌شناختی در بحران (تاب‌آوری)
این دوره‌ها به صورت کاملاً رایگان و آنلاین در اختیار عموم قرار گرفتند تا در شرایط جنگی و تنش‌آلود، پشتیبان سلامت روانی جامعه باشند.  

پایداری شبکه و اتصال امن مردم به اینترنت
همراه اول با پایداری شبکه ارتباطی، ضمن جلوگیری از قطعی اتصالات، امکان دریافت پیامک‌های اضطراری و اطلاع‌رسانی حیاتی در زمان اوج تنش‌ها را افزایش داد. پایداری شبکه و برقراری ارتباط امن، نه فقط به عنوان یک سرویس مخابراتی، که یک رکن کلیدی برای مراقبت از سلامت روان مردم بود. پیشگیری از آسیب‌های روحی در شرایط جنگی برای خانواده‌ها با اتصال پایدار شبکه همراه اول یکی از خدمات مهم اپراتور اول ایران بود. در همین راستا با کاهش ترافیک بین الملل به جهت جلوگیری از عملیات خراب‌کاری دشمن، شبکه داخلی برای اتصالات امن مردم در پیام‌رسان‌های بومی همچون روبیکا، بله، ایتا و... از دیگر اقدامات این اپراتور برای پایداری شبکه اطلاع‌رسانی در کشورمان بود.
 
همراه اول، با اجرای طرح‌هایی مانند عدم قطع خطوط بدهکاران و ارائه بسته آموزشی «آرامش در بحران»، عملکردی مثبت و تاثیرگذاری در این ایام پرتنش از خود بر جای گذاشت. این اقدامات تأثیراتی سه‌گانه داشت: ارتقای امنیت ارتباطی، تقویت سلامت روانی جامعه، و افزایش اعتماد عمومی. از منظر تحلیل مسئولیت اجتماعی، این اقدامات موفق، الگویی  برای سایر بخش‌ها به منظور ایفای نقش فعال در شرایط دشوار و بحرانی تلقی می‌شود.

کد خبر: ۳۵۰٬۲۱۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha