به گزارش بازار، محمدعلی محمدی روز سه شنبه به مناسبت روز صنعت و معدن در جمع خبرنگاران صنعت و معدن را خط مقدم جبهه اقتصادی دانست و گفت: در راستای رفع موانع این بخش، اقدامات متعددی از جمله مدیریت موفق مصرف برق در ۱۵ واحد پرمصرف صنعتی و معدنی انجام شده که منجر به بازگشت ۱۱ واحد به چرخه تولید شده است.
وی بر نقش حیاتی بخش صنعت، معدن و تجارت در ایجاد اشتغال پایدار، توسعه فناوری و بهبود سطح زندگی مردم تأکید کرد و گفت: ۱۰ پروژه اساسی، کاربردی و تحولآفرین در استان طراحی و هدفگذاری شده که با اجرای آنها شاهد ارتقای بهرهوری و اثربخشی در حوزههای مختلف خواهیم بود.
محمدی نمونههایی از این پروژهها را شامل احیای معادن غیرفعال، توسعه تجارت خارجی و هوشمندسازی فرآیند نظارت در بازار عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که این طرحها منشأ خیر و تحول برای استان باشد.
مدیرکل صنعت،معدن و تجارت همدان همچنین با اشاره به ظرفیتهای بالای معدنی استان گفت: همدان با حدود ۱.۷ میلیارد تن ذخیره و ۱۹۲ معدن فعال، زمینه اشتغال بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر را فراهم کرده و به یکی از قطبهای معدنی کشور تبدیل شده است.
محمدی از کسب موافقت وزارت صمت برای انجام مطالعات جامع و نقشهبرداری هوایی از کل استان خبر داد و افزود: این اقدام گامی مهم در شناسایی دقیقتر ذخایر و برنامهریزی هوشمندانه در حوزه معدن خواهد بود.
مدیرکل صمت همدان از پیگیری ایجاد شهرکهای صنایع معدنی در استان و سرمایهگذاری دو شرکت بزرگ وابسته به وزارت صمت (ایمیدرو) در همدان خبر داد و اظهار امیدواری کرد که این روند موجب تحول اساسی در زیرساختهای صنعتی و معدنی منطقه شود.
نظر شما