۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۲
رونق صادرات محصولات کشاورزی از مازندران با تجاری‌سازی تولید

رونق صادرات محصولات کشاورزی از مازندران با تجاری‌سازی تولید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر تسریع صادرات میوه‌های تابستانی به کشورهای اوراسیا از طریق تجارت دریایی، رفع موانع لجستیکی و حمایت از تجاری‌سازی تولید تأکید کرد.

به گزارش بازار، بابک مومنی روز سه‌شنبه در بازدید از مراکز سورتینگ شرق استان مازندران با اشاره به جایگاه رقابتی میوه‌های مازندران در بازارهای جهانی، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌های لجستیکی و حمایت از سرمایه‌گذاری در سردخانه‌ها به‌منظور حفظ کیفیت محصولات و تسهیل صادرات، رفع موانع تجاری: ضرورت اخذ کارت بازرگانی و مجوزهای قانونی توسط سورتینگ‌داران برای تعامل مستقیم با بازارهای هدف و مبارزه با دلالی و ایجاد مسیرهای شفاف تجاری به‌جای واسطه‌گری‌های غیررسمی از طرح های مهم برای تحقق این امر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، تجارت دریایی با کشورهای همسایه را "فرصت استراتژیک" خواند و افزود: تولیدات باغی مازندران با کیفیت و ارزش بالا، ظرفیت تبدیل شدن به برندهای بین‌المللی را دارد.

مومنی اضافه کرد: فعالیت سورتینگ‌داران باید در قالب شرکت‌های تجاری ساختاریافته با معرفی برند اختصاصی صورت گیرد تا آورده اقتصادی و اشتغال‌زایی پایدار ایجاد شود.

وی گفت: از تمامی فعالیت‌های شفاف در زنجیره صادرات با مشوق‌های مالیاتی حمایت خواهیم کرد. رویکرد ما جایگزینی صادرات رسمی به‌جای روش‌های سنتی متکی بر دلالان است.

این بازدید در چارچوب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و برنامه‌های توسعه روابط تجاری با کشورهای هدف انجام شد.

در حال حاضر مازندران با داشتن هزار و ۷۷۳ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۳۷ میلیون و ۵۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره پرورش و حدود ۱۱ درصد تولید گوشت مرغ کشور، رتبه نخست را در بین سایر استان ها دارد.

طبق آمار استان مازندران با داشتن حدود ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه افزون بر ۲۱۰هزار تن گوشت مرغ تولید می کند و سرانه مصرف این فراورده پروتئینی در این خطه شمال کشور نیز حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر است.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. ۷۲ نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.

برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود.

طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار با تولید سالانه بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن است، از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.

همچنین استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.

کد خبر: ۳۵۰٬۰۶۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha