۹ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۸
زاینده‌رود فردا بازگشایی می‌شود

زاینده‌رود فردا بازگشایی می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران اصفهان از افزایش موقت خروجی سد زاینده‌رود برای تأمین آب باغ‌ها خبر داد و از مردم خواست از بستر رودخانه دوری کنند.

به گزارش بازار، منصور شیشه‌فروش اظهار کرد: باتوجه به مصوبات کارگروه سازگاری با کم‌آبی، از صبح روز سه‌شنبه دهم تیر، خروجی سد زاینده‌رود به‌طور موقت افزایش یافته و آب به مدت محدود در بستر رودخانه رهاسازی خواهد شد. این اقدام برای تأمین بخشی از نیاز آبی باغ‌ها و درختان حوضه زاینده‌رود و توزیع آب در شبکه‌های آبیاری انجام می‌شود.

وی افزود: مدیریت بحران استان اصفهان برای پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی در مسیر رودخانه و کانال‌ها، دستورالعمل ایمنی صادر کرده است. از گردشگران و ساکنان مناطق حوضه زاینده‌رود خواستاریم که از هرگونه استقرار، توقف و تردد در بستر رودخانه و مسیر کانال‌های آبیاری خودداری کنند و پارک خودروها در بستر رودخانه را ممنوع اعلام کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: عوامل شرکت آب منطقه‌ای، شهرداری‌ها و دهیاران شهرها و روستاهای واقع در مسیر رودخانه و مجاری آبی باید با اطلاع‌رسانی، آموزش و نظارت دقیق بر اجرای برنامه توزیع آب، به رفع موانع و پیشگیری از وقوع حوادث کمک کنند.

کد خبر: ۳۴۹٬۹۷۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha