۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱
رفع تصرف ۴۰۹ هزار مترمربع از اراضی ملی فارس

رفع تصرف ۴۰۹ هزار مترمربع از اراضی ملی فارس

مدیرکل راه و شهرسازی فارس گفت: در خردادماه امسال و با همکاری دستگاه قضایی استان و تلاش شبانه روزی یگاه حفاظت این اداره کل، ۴۰۹ هزار متر مربع از این اراضی رفع تصرف شد.

به گزارش بازار، محمد مهدی عبدالهی افزود: علاوه بر این، ۵۷۲ مورد اخطار کتبی نیز توسط یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی فارس به متصرفان اراضی ملی داده شده است.

وی ادامه داد: یگان حفاظت این اداره کل به منظور صیایت از اراضی ملی و بیت المال، با نظارت دقیق و گشت زنی‌های مستمر، با متصرفان و زمین خوران برخورد قاطع و سخت‌گیرانه‌ای خواهد داشت.

مدیرکل راه و شهرسازی فارس، از شهروندان تقاضا کرد که در صورت مشاهده هرگونه تخلف و زمین‌خواری، مراتب را از طریق تلفن گویای ۱۶۵۶، به یگان حفاظت این اداره کل اعلام کنند.

عبدالهی اظهار کرد: سال گذشته نیز در مجموع شاهد رفع تصرف پنج میلیون و ۶۳۰ هزار مترمربع از زمین‌های دولتی به ارزش ۱۵۵ هزار میلیارد ریال در استان فارس بودیم.

کد خبر: ۳۴۹٬۶۹۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha