به گزارش بازار، رحیم شهیدی پور روز یکشنبه اظهار کرد: در سه ماهه اول سال جاری چهار میلیون و ۲۳۱ هزار قطعه جوجه در مرغداری های سطح شهرستان پرورش داده شد که نسبت به سال گذشته شاهد افزایش ۴.۳ درصدی هستیم.
وی گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی این خطه از شمال و نقش حیاتی صنعت طیور در امنیت غذایی کشور افزایش تولید این محصول راهبردی یکی از سیاست های مهم جهاد کشاورزی محسوب می شود.
شهیدی پور ادامه داد: همه تلاش های سازمان بر آن است تا با روش های مختلف از تولیدکنندگان در این صنعت حمایت شود تا زمینه افزایش تولید امنیت غذایی کشور را تامین کند.
این مقام مسوول با بیان این که ثبت جوجه ریزی در سامانه «سماصط» به نفع تولید، مصرف و شهروندان خواهد بود، اظهار کرد: اولویت خدمت رسانی و ارائه نهاده ها با مرغداری هایی خواهد بود که در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور جوجه ریزی نموده اند.
در حال حاضر مازندران با داشتن هزار و ۷۷۳ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۳۷ میلیون و ۵۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره پرورش و حدود ۱۱ درصد تولید گوشت مرغ کشور، رتبه نخست را در بین سایر استان ها دارد.
طبق آمار استان مازندران با داشتن حدود ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه افزون بر ۲۱۰هزار تن گوشت مرغ تولید می کند و سرانه مصرف این فراورده پروتئینی در این خطه شمال کشور نیز حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر است.
نظر شما