۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۶
معاریو: نیمی از اسرائیلی‌ها هیچ نوع احساس پیروزی از جنگ ندارند

معاریو: نیمی از اسرائیلی‌ها هیچ نوع احساس پیروزی از جنگ ندارند

براساس یک نظر سنجی که روزنامه معاریو صبح امروز (جمعه) منتشر کرد، حداقل نیمی از اسرائیلی‌ها هیچ نشانی از پیروزی را در جنگ خود با ایران، احساس نمی‌کنند.

به گزارش بازار، براساس نتایج نظر سنجی معاریو که چند رسانه عبری زبان هم آن را باز نشر داده‌اند، تاثیرات سیاسی سرمستی ابتدایی جنگ تقریبا از بین رفته و در حال حاضر حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در مقایسه با فقط هفته گذشته عقب نشینی قابل توجهی در قبال حزب تحت رهبری نفتالی بنت داشته است و این هفته دو حزب ۲۵ کرسی را در نظر سنجی‌ها به دست آورده‌اند.

پایگاه خبری واللا نیوز در گزارشی در این رابطه اعتراف کرد، بعد از جنگ ائتلاف حداقل یک کرسی خود را هم از دست داده و اکنون ۴۸ کرسی در اختیار دارد در حالی که مخالفان به رهبری بنت اکثریت شکننده ۶۱ کرسی را به عنوان یکی از نتایج جنگ کسب کرده‌اند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است، در نظر سنجی انجام گرفته مشخص شد، دست کم نیمی از اسرائیلی‌ها بر این باورند که اسرائیل در جنگ با ایران به پیروزی نرسیده است، گرچه دست آوردهایی داشته است و فقط ۳۰ درصد از شرکت کنندگان در این نظر سنجی پایان این تقابل را با پیروزی اسرائیل اعلام کردند.

در این بین ۱۶ درصد از اسرائیلی‌ها تاکید کردند نتایج این جنگ برای اسرائیل صرفا دست آوردهای سطحی است، ۵ درصد هم گفتند که هیچ نظری در این رابطه ندارند.

این در حالی است که این نوع نگاه حتی در میان طرفداران احزاب تشکیل دهنده ائتلاف هم صدق می‌کند به نحوی که فقط ۴۷ درصد از آنها اعلام کرده‌اند پیروزی واضحی را برای اسرائیل احساس کرده‌اند این در حالی است که ۵۳ درصد چنین نظری ندارند.

حدود نیمی از شرکت کنندگان در این نظر سنجی (۴۸ درصد) در پاسخ به پرسش دیگری تاکید کردند، بنیامین نتانیاهو برای تحقق اهداف سیاسی‌اش به ادامه جنگ در نوار غزه می‌پردازد.

کد خبر: ۳۴۹٬۳۵۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha