۵ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۵
دستگیری عامل موساد درخراسان شمالی

دستگیری عامل موساد درخراسان شمالی

سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با رصدهای اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان یکی از عوامل موساد در خراسان شمالی دستگیرشد.

به گزارش بازار، سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به استحضار مردم غیور و شریف استان می‌رساند، سربازان گمنام امام زمان (عج) طی اقدامات اطلاعاتی از همان روزهای ابتدایی شروع جنگ تحمیلی رژیم کودک کش صهیونیستی و با رصدهای اطلاعاتی شبانه روزی و بهنگام و هماهنگی صورت گرفته با دستگاه قضایی استان، یک نفر از عناصر خائن مرتبط با رژیم صهیونیستی که اقدام به ارائه اطلاعات در خصوص یکی از مراکز مرتبط با صنعت دفاعی کشور را نموده بود به موقع دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شد.

در این اطلاعیه از مردم خواسته شده تا با گزارش به موقع هرگونه مورد مشکوک، از طریق شماره تلفن ۱۱۴ (سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) ما را در حفظ امنیت استان یاری رسانید.

کد خبر: ۳۴۹٬۳۰۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha