آماده بازگشایی درهای فرهنگی به روی گردشگران جهانی هستیم
صالحی‌امیری:

آماده بازگشایی درهای فرهنگی به روی گردشگران جهانی هستیم

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: دشمن تلاش دارد تصویری ناامن و متخاصم از ایران به افکار عمومی جهان القا کند. رسالت ما معرفی چهره‌ای مبتنی بر صلح‌دوستی از ایران است.

به گزارش بازار، سیدرضا صالحی‌امیری، در نشست سراسری معاونت میراث‌فرهنگی با اشاره به تلاش‌های مستمر فعالان حوزه حفاظت از آثار فرهنگی-تاریخی گفت: دشمن تلاش دارد تصویری ناامن و متخاصم از ایران به افکار عمومی جهان القا کند. رسالت ما مقابله با این تصویرسازی جعلی و معرفی چهره‌ای مبتنی بر صلح‌دوستی از ایران به جامعه جهانی است. از همه کسانی که در این ایام مسئولانه و با دغدغه، در مسیر صیانت از آثار و اشیای تاریخی و حفاظت از هویت ملی ایران کوشیده‌اند، قدردانی می‌کنم.

او در تبیین بنیان‌های استمرار حیات ملی ایران، با گرامی‌داشت یاد شهدای گرانقدر و قدردانی از نیروهای مسلح کشورمان، حفظ هویت تاریخی را نقطه کانونی دانست و اظهار داشت: حفظ هویت تاریخی و هویت ملی و شرافت جمعی یک ضرورت ملی است. از این‌رو، عنصر مرکزی ایران به‌مثابه نقطه وحدت و وفاق مورد توجه نظام حکمرانی و آحاد مردم باشد. ایران دایره‌ای وحدت‌بخش است که همه ما را در خود جای داده و در بحران‌ها، این پیوند ملی بیش از پیش آشکار می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید از حاشیه‌ها عبور کرد و به "متن" پرداخت، افزود: هیچ متنی مهم‌تر از مردم نیست. ایران امروز بیش از هر زمان دیگری به تمرین همدلی و وفاق نیاز دارد.

صالحی‌امیری با ارجاع به تحولات اخیر منطقه‌ای و روایت‌های رسانه‌ای مخدوش درباره ایران، گفت: تحلیل استراتژیک دشمن، به‌ویژه رژیم‌صهیونیستی، نسبت به ایران، نادرست و غیرواقع‌بینانه بود. تصور آنان این بود که با به شهادت رساندن فرماندهان نظامی و بهره‌گیری از دروغ‌های بزرگ در ابررسانه‌هایشان، می‌توانند اراده مردم ایران را در هم شکنند. اما تجربه ۴ دهه گذشته نشان داده است که ملت ایران از هر بحران، سرافرازانه عبور کرده‌اند و این بار نیز چنین خواهد بود.

وزیر میراث‌فرهنگی افزود: مردم بنیان اصلی بقای ملی هستند و از این‌رو، باید برنامه‌ریزی‌ها معطوف به تأمین معیشت و زیست شرافتمندانه آنان باشد. امروز بازگشت به مردم و قدرشناسی از نقش تاریخی آنان باید در صدر سیاست‌گذاری‌ها قرار گیرد.

او ادامه داد: ایران با اتکا به فرهنگ غنی، تاریخ پرافتخار و هویت ملی، همواره مقتدرانه زیسته است. اقتدار ایران در مردم، سرمایه اجتماعی، فرهیختگان و میراث تاریخی آن تجلی دارد. رسانه‌ها، به‌ویژه رسانه ملی، باید این حقیقت را بازنمایی کنند که همه ایرانیان، فارغ از هرگونه خط‌کشی‌های قومی و مذهبی، در دایره ایران یکپارچه‌اند.

صالحی‌امیری با اشاره به پیام ضمنی بحران‌های اخیر، تصریح کرد: با همه تلخی‌ها، این وقایع یک پیام روشن داشت، هر گاه زخمی بر بخشی از ایران وارد شود، همه ملت ایران آن را احساس می‌کنند. این انسجام ملی باید حفظ و تعمیق یابد.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به عملکرد مثبت کشور در حوزه حفاظت از میراث‌فرهنگی، از ضرورت آماده‌سازی شرایط برای احیای صنعت گردشگری خارجی سخن گفت و اعلام کرد: باید با طراحی زیرساخت‌های مناسب، بستر حضور دوباره گردشگران خارجی در ایران و گسترش گردشگری داخلی را فراهم آوریم. این امر نه‌تنها به اقتصاد فرهنگی کمک می‌کند، بلکه فرصتی است برای ترمیم و بازنمایی چهره واقعی، صلح‌طلب و تمدن‌ساز ایران در عرصه بین‌الملل.

کد خبر: ۳۴۸٬۸۷۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha