به گزارش بازار، حسین فرهیدزاده، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، در حاشیه بازدید از صنوف مختلف بازار ضمن تبریک روز اصناف به همکاران اتاق اصناف و صنوف فعال خدمت رسان به مردم عنوان کرد: به حمدلله در حال حاضر مشکلی در خصوص تامین کالا چه در استان تهران و در سایر استان ها نداریم.
معاون وزیر صمت طی بازدید میدانی از موجودی کالا در بازار اظهار کرد : تامین و توزیع کالاها در حال حاضر در حال انجام است و به وفور در اختیار مردم قرار میگیرد.
فرهیدزاده با اشاره به برخورد با واحدهای گرانفروش به ویژه در شرایط حساس کنونی کشور عنوان کرد: به افرادی که در این شرایط خاص اقدام به گرانفروشی می کنند اعلام می کنم ما هیچ مماشاتی با این افراد نخواهیم داشت و همکاران بازرس ما در اتاق اصناف، ادارات صمت و جهاد کشاورزی، با هماهنگیهای صورت گرفته با سازمان تعزیرات حکومتی، شعب ویژه ای برای این موضوع در نظر گرفتهاند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: از این پس در صورت مشاهده هرگونه تخلف و گرانفروشی برخورد تعزیراتی عادی نخواهیم داشت و این موارد تحت عنوان اخلال در نظام اقتصادی شامل جریمه های بیشتر و تسریع در رسیدگی آن خواهد شد. البته امیدواریم اگر شخصی گرانفروشی می کند هر چه سریع تر نسبت به اصلاح آن اقدام کند.
نظر شما