۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۹
گاف سفیر آمریکا در شورای امنیت علیه اسرائیل

گاف سفیر آمریکا در شورای امنیت علیه اسرائیل

معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد، به صورت غیرعمد اعتراف کرد: «اسرائیل باعث گسترش هرج‌ومرج، ترور و رنج در منطقه شده است.»

به گزارش بازار، دوروتی شی، معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد، پس از بیان این جملات، به سرعت اظهارات خود را تصحیح کرد و گفت منظورش «دولت ایران» بوده است!

او سپس با تکرار ادعاها و اتهام زنی های خود علیه ایران گفت: «در حالی که ایالات متحده در حملات اسرائیل دخالتی نداشته، اما هیچ تردیدی نباید باشد که ما همچنان در کنار اسرائیل ایستاده‌ایم و از اقدامات آن علیه جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم.»

وی با بیان اینکه ایران بارها خواستار نابودی اسرائیل شده است، مدعی شد: ایران حملات مستقیم و نیابتی علیه غیرنظامیان در اسرائیل انجام داده است. ایران هرج و مرج را در منطقه گسترش داده است.

شی ادعا کرد: ایران تروریسم را بر مردم خود اولویت داده است و باید جاه‌طلبی‌های هسته‌ای خود را کنار بگذارد تا دیگر شاهد ویرانی نباشیم. ایران از تشدید تنش علیه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هیچ سودی نخواهد برد.

کد خبر: ۳۴۸٬۳۰۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha