۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۹
️ درخواستی بی‌سابقه از سوی تل‌آویو؛ جلوگیری از خروج شهرک‌نشینان از کشور

️ درخواستی بی‌سابقه از سوی تل‌آویو؛ جلوگیری از خروج شهرک‌نشینان از کشور

روزنامه هاآرتص نوشت: دولت بنیامین نتانیاهو از شرکت‌های هواپیمایی درخواست کرده تا از سفر شهرک‌نشینان به خارج از کشور جلوگیری کنند.

به گزارش بازار، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» افشا کرد: در پی نگرانی از احتمال «فرار جمعی» شهروندان، دولت بنیامین نتانیاهو از شرکت‌های هواپیمایی درخواست کرده تا از سفر شهرک‌نشینان به خارج از کشور جلوگیری کنند.

وزارت حمل‌ونقل اسرائیل اعلام کرده که حریم هوایی اسرائیل تا اطلاع ثانوی به‌روی هواپیماهای مسافری بسته است.

شرکت‌های هواپیمایی این رژیم روز گذشته به خاطر نگرانی در مورد ادامه حملات موشکی ایران، ناوگان هواپیمایی خود را به طور کامل از سرزمین‌های اشغالی خارج کردند.

ده‌ها خانه و ساختمان بر اثر حمله موشکی ایرانی در شهر بات‌یام تخریب شده‌اند و رسانه‌های اسرائیلی می‌گویند حدود ۳۵ هم نفر مفقود شده‌اند.

کد خبر: ۳۴۷٬۴۳۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha