۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۱
تمام کارت‌های بازی ایران| چگونه می‌توان رژیم صهیونیستی را عقب راند؟

تمام کارت‌های بازی ایران| چگونه می‌توان رژیم صهیونیستی را عقب راند؟

تهران با وارد کردن ضربات موثر به مراکز-منافع حیاتی اسرائیل و متحدان فرامنطقه‌ای این امکان را دارد تا معادله قدرت را تغییر داده و به نوعی «بازدارندگی در میان جنگ» دست یابد.

به گزارش بازار، این ایده با توجه به ویژگی‌ها تهاجمی و فعال آن در میدان نبرد به نظر می‌رسد کمک بیشتری به نیروهای مسلح کشور در شرایط کنونی خواهد کرد.

در این مدل نیروهای مسلح ایران علاوه بر وارد کردن ضربات حیاتی به تاسیسات کلیدی در سرزمین‌های اشغالی باید زنجیره تامین ارزش جهانی، به ویژه بازارهای هیدرو کربن را هدف قرار دهد.

افزایش پرش قیمت نفت و گاز در منطقه به صورت مستقیم بر روی بازارهای مالی و بورس‌های بین‌المللی تاثیر گذاشته و سبب فعال شدن لابی آنها در کاخ سفید خواهد شد.

به عنوان مثال انفجار خط لوله باکو- تفلیس- جیهان که ۴۰ درصد از نفت اسرائیل را تامین می‌کند، بسته شدن تنگه هرمز، هدف قرار گرفتن برخی تاسیسات آمریکایی در منطقه جنوب خلیج فارس، ال ان جی قطر و آرامکوی عربستان می‌تواند قیمت نفت را تا هر بشکه ۲۰۰ دلار افزایش دهد. وارد شدن چنین شوکی به بازارهای مالی آمریکا، اعضای حلقه «مگا» جی. دی ونس یا استیو ویتکاف را متقاعد خواهد کرد که جنگ میان ایران و رژیم صهیونیستی باید متوقف شود.

کد خبر: ۳۴۷٬۱۵۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha