۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
۱۶۹ سازه غیرمجاز در اراضی کشاورزی خراسان‌شمالی شناسایی شد
مدیر امور اراضی خراسان‌شمالی:

۱۶۹ سازه غیرمجاز در اراضی کشاورزی خراسان‌شمالی شناسایی شد

مدیر امور اراضی خراسان‌شمالی گفت: ۱۶۹ سازه غیرمجاز در اراضی کشاورزی این استان در سالجاری شناسایی و اخطارهای لازم به آنان برای دریافت مجوزها و تخریب داده شده است.

به گزارش بازار، حسن ایزانلو اظهار کرد: از مجموع سازه های غیرمجاز شناسایی شده در اراضی کشاورزی استان، ۴۵ مورد بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها تخریب شد.

وی افزود: سال گذشته نیز ۸۹۸ فقره ساخت و ساز غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی استان شناسایی و ۴۰۹ مورد از آن تخریب شد.

ایزانلو خاطرنشان کرد: حفاظت از اراضی یک وظیفه قانونی و ملی است بنابراین همه باید برای حفظ اراضی کشاورزی تلاش کنند و مشارکت مردم در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

واگذاری ۱۰۸ هکتار زمین به متقاضیان

مدیر امور اراضی خراسان‌شمالی گفت: ۱۰۸ هکتار زمین نیز به متقاضیان در سال گذشته واگذار شده که از این میزان ۴۴ هکتار مربوط به طرح های کشاورزی و ۶۴ هکتار نیز مربوط به طرح های غیرکشاورزی است.

وی افزود: ۱۲۲ هکتار زمین نیز در سالجاری به متقاضیان برای اجرای طرح های کشاورزی و غیر کشاورزی و از جمله ساخت نیروگاه های خورشیدی واگذار خواهد شد.

ایزانلو تصریح کرد: اطلاع‌رسانی و فرهنگ سازی در زمینه حفظ کاربری و جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی یکی از موضوعات مهم و مورد توجه این مدیریت است.

وی ادامه داد: سامانه ۱۳۱ آماده دریافت گزارش های مردمی درباره تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، تفکیک و خرد کردن زمین‌های کشاورزی، تصرفات غیرمجاز و زمین خواری است.

سطح اراضی کشاورزی و بایر خراسان شمالی ۴۰۰ هزار هکتار است، کل اراضی استان ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار است که اکنون ۱۳ درصد از این سطح به بخش کشاورزی اختصاص دارد و ۸۷ درصد نیز اراضی غیرکشاورزی است.

سهم بخش کشاورزی خراسان‌شمالی ۱.۱ درصد از تولیدناخالص بخش کشاورزی کشور است که مهمترین بخش تولیدی استان بخش کشاورزی است.

۴۴ درصد جمعیت یک میلیون نفری این استان در نواحی روستایی سکونت دارند.

کد خبر: ۳۴۶٬۸۳۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha