۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲
اردبیل رتبه اول کشوری بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی را کسب کرد

اردبیل رتبه اول کشوری بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی را کسب کرد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: طبق اعلام وزارتخانه متبوع این استان رتبه اول کشوری بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی را کسب کرد.

به گزارش بازار، حسن محمدی ادیب روز چهارشنبه اظهار کرد: بر اساس ارزیابی صورت گرفته در دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارتخانه، استان اردبیل با کسب ۸۵.۸ امتیاز در رتبه اول قرار گرفته و استان‌های آذربایجان شرقی و اصفهان به ترتیب با ۸۴.۲ و ۸۲.۱ امتیاز در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

وی افزود: فعالیت‌های بازاریابی ادارات کل استانی در حوزه بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی هر سال در ۶ شاخص اصلی و ۴۲ زیرشاخص فرعی از سوی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

نگار سریع الاطلاق ، معاون سرمایه‌گذاری اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل نیز اعلام کرد که امسال ۹۰ فرصت سرمایه گذاری گردشگری در این استان شناسایی و برای جلب نظر سرمایه‌گذاران معرفی می‌شود.

وی گفته وی ، در حال حاضر ۱۸ طرح گردشگری در اردبیل در حال اجراست و ۱۴ مجوز جدید نیز برای تکمیل زیرساخت‌های مربوطه در مرحله صدور قرار دارد و با توجه به زودبازده بودن طرح‌های گردشگری اجرا شده نظیر پل معلق و ترکیبی ورگه سران سرعین، تقاضای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های گردشگرپذیر استان نسبت به سال‌های قبل دو برابر شده است.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جاذبه‌های گردشگری طبیعی، تاریخی، اقتصادی و مذهبی در شمال غربی ایران قرار دارد.

کد خبر: ۳۴۶٬۶۵۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha