۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱
فاز چهارم گازرسانی به شمال استان اردبیل در حال اجراست

فاز چهارم گازرسانی به شمال استان اردبیل در حال اجراست

مدیر مهندسی و اجرای طرح‌های شرکت گاز استان اردبیل گفت: فاز چهارم خط انتقال و تقویت گاز شمال این استان از اردیبهشت ماه امسال آغاز شده و طبق برنامه زمان‌بندی در حال اجراست.

به گزارش بازار، بهروز معز روز چهارشنبه اظهار کرد: مرحله چهارم خط انتقال و تقویت گاز شمال استان اردبیل به طول ۲۴ کیلومتر با لوله‌گذاری به قطر ۱۶ اینچ از مبدا گلخانه مغان تا شهرستان اصلاندوز اجرا می‌شود.

وی افزود: اعتبار اجرای این پروژه بدون احتساب هزینه خرید کالاها که بر عهده پیمانکار می‌باشد حدود ۹۲۰ میلیارد ریال است و پیش‌بینی می‌شود طی مدت یک سال به اتمام برسد.

مدیر مهندسی و اجرای طرح‌های شرکت گاز استان اردبیل ادامه داد: تقویت زیرساخت‌ها، رفع قطعی و افت فشار گاز، تامین انرژی مورد نیاز گلخانه‌ها و صنایع آینده شمال استان از اهدف اجرای مرحله چهارم خط انتقال و تقویت گاز در استان است.

معز اضافه کرد: عملیات حفاری از زیر جاده اردبیل - پارس‌آباد به منظور عبور لوله گاز از عمق هشت و نیم متری آغاز شده است و حدود ۱۱۶ متر حفاری در این بخش اجرا خواهد شد.

وی در خصوص رفع معارض پروژه یادآورشد: در حال حاضر در تملک اراضی مورد نیاز خط انتقال گاز، مشکل و معارض اجتماعی وجود ندارد و اگر موردی پیش بیاید، مطابق حکم صادره از وزارت نیرو و با هماهنگی‌ها نسبت به رفع آن و اجرای بی‌وقفه پروژه اقدام خواهد شد.

کد خبر: ۳۴۶٬۵۶۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha