۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۷
عربستان به خاطر خدمات ممتاز حج، به ایران جایزه داد

عربستان به خاطر خدمات ممتاز حج، به ایران جایزه داد

برای نخستین بار در جشنواره حج عربستان، با ارزیابی عملکرد کمی و کیفی بیش از ۸۰ کشور شرکت‌کننده در حج امسال، ایران به‌عنوان یکی از کشورهای برگزیده در خدمت‌رسانی انتخاب شد.

به گزارش بازار به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج و زیارت، آیین اختتامیه حج ۱۴۴۶ هجری قمری با حضور وزرا و رؤسای حج جهان اسلام به میزبانی دکتر توفیق بن فوزان الربیعه، وزیر حج و عمره عربستان، یکشنبه شب (۱۸ خرداد) در ساختمان مرکزی وزارت حج سعودی در مکه برگزار شد.

در این مراسم مسئولان عربستان ضمن اعلام گزارشی از برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای برگزاری حج تمتع امسال، نتایج ارزیابی‌های کارشناسی خود از عملکرد کمی و کیفی کشورهای مختلف اسلامی در خدمت رسانی به زائران را تشریح کردند.

در این مراسم برای نخستین بار از سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان کشور برگزیده در ارائه خدمات ممتاز اجرایی به حجاج تجلیل شد و لوح تقدیر و جایزه «لبیتم» بدست وزیر حج عربستان به علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت ایران تقدیم شد.

در حج امسال بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر زائر شرکت کردند که سهم زائران ایرانی ۸۶ هزار و ۷۰۰ نفر بود. با بازگشت زائران از دوازدهم ذی‌الحجه به مکه، مناسک حج رسما رو به پایان رفته و بازگشت زائران ایرانی به کشور نیز از ۲۱ خردادماه آغاز می‌شود.

کد خبر: ۳۴۶٬۲۷۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha