۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹
طرح ملی خدمات رفاهی، اعتباری کارکنان کشور در اصفهان رونمایی شد

طرح ملی خدمات رفاهی، اعتباری کارکنان کشور در اصفهان رونمایی شد

طرح ملی خدمات رفاهی، اعتباری کارکنان دستگاه‌های مختلف کشور با حضور معاون توسعه سرمایه انسانی شرکت مخابرات ایران، در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان رونمایی شد.

به گزارش بازار، این طرح گامی نوآورانه در راستای ارتقاء سطح معیشت، افزایش قدرت خرید و تسهیل دسترسی کارکنان ادارات به خدمات و کالاهای مورد نیاز از طریق اعتبارات هدفمند بانکی تا سقف سه میلیارد ریال است.

معاون توسعه سرمایه انسانی شرکت مخابرات ایران روز چهارشنبه در حاشیه رونمایی از این طرح به خبرنگاران گفت: این طرح ملی با همت «شرکت فنی مهندسی طنین ارتباط هشت بهشت»(طاها) بعنوان بزرگترین پیمانکار نیروی انسانی شرکت مخابرات ایران انجام شده و از ویژگی خاصی برخوردار است.

علی مطهری، استفاده از فناوری اطلاعات در راستای ارائه خدمات خرید کالا و خرید خدمات از ارائه دهندگان مختلف از ویژگی‌های این طرح اعلام کرد.

وی افزود: استفاده بهینه از این فرایند در راستای تسهیل امور خرید کارکنان مخابرات و نیروهای سایر سازمان‌ها و نهادها انجام خواهد شد.

مطهری با بیان آغاز اجرای این طرح از اصفهان و تسری آن به سراسر کشور ابراز امیدواری کرد که طرح‌های کامل‌تری نیز در آینده توسط این شرکت ارائه و گام‌های بیشتری برای رضایتمندی مردم برداشته شود.

وی خاطرنشان کرد: نیروی انسانی، مهمترین سرمایه هر سازمانی است که موجب رشد و پویایی آن نهاد می‌شود و رضایتمندی آنها همواره باید مورد توجه مسوولان قرار بگیرد.

معاون توسعه سرمایه انسانی شرکت مخابرات ایران گفت: باید با استفاده از دانش روز در زمینه فناوری اطلاعات و فناوری های نوین از جمله هوش مصنوعی، زمینه رضایت حداکثری نیروی انسانی را در سازمان‌ها فراهم کرد.

طرح ملی خدمات رفاهی، اعتباری کارکنان کشور در اصفهان رونمایی شد

مدیرعامل شرکت شرکت فنی مهندسی طنین ارتباط هشت بهشت(طاها) نیز در این مراسم گفت: امکان خرید از فروشگاه‌های طرف قرارداد با طاها کارت بدون هیچ هزینه‌ای و تنها از طریق اعتبار کارت وجود دارد.

صمد ستاری افزود: این طرح از اصفهان شروع و در ابتدا شامل نیروهای شرکت طنین ارتباط هشت بهشت شد و در ادامه بازنشستگان و نیروهای رسمی مخابرات ایران را دربرگرفت.

وی اضافه کرد: خدمات این شرکت عام‌المنفعه است و بر اساس برنامه بلندمدت به سراسر کشور تعمیم داده می‌شود و با سایر سازمان‌ها نیز همکاری خواهیم کرد.

ستاری اظهار داشت: در زمان حاضر خدمات طاها کارت، امور پزشکی، ورزشی، تفریحی، لوازم خانگی و معیشتی را دربرمی‌گیرد و در آینده خدمات دیگر را نیز دربرخواهد گرفت.

کد خبر: ۳۴۴٬۲۷۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha