به گزارش بازار، سیدمحمدرضا مرتضوی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت تهران با اشاره به اقدامات وزارت صمت در رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در زمینه تاخیر در تخصیص ارز و قطعی برق اظهار داشت: وزیر صمت با وجود تمام مشکلات و موانعی که وجود داشته و دارد، سال گذشته مستندات لازم را در خصوص خطر تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی کشور به بانک مرکزی ارایه داد و پیگیر تخصیص ارز آنها شد و در نهایت توانست این مشکل را برطرف نماید.
وی با تاکید بر اینکه زنجیره تولید در کشور به یکدیگر وابسته است و هرگونه ایجاد مشکل در مسیر تولید از جمله تاخیر یا توقف تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه و یا قطعات مورد نیاز می تواند کل صنعت را با مشکل روبرو کند، افزود: ارزی که به بخش تولید و صنعت اختصاص می یابد، برای دلالی یا سود شخصی مصرف نمی شود بلکه در چرخه تولید به کار گرفته می شود و اقتصاد کشور را تقویت می کند.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت تهران، رویکرد وزارت صمت در دولت چهاردهم را حمایت از صنایع دانست و تاکید کرد: واحدهای کارشناسی و استانی باید مطالبات تولیدکنندگان را به استانداران منتقل کنند تا همه پیگیری ها به وزارت صمت محدود نشود بلکه دیگر دستگاههای اجرایی از جمله استانداران و وزارت کشور نیز پیگیر مشکلات واحدهای صنعتی باشند.
مرتضوی به گزارش ارایه شده از سوی وزیر صمت به هیات وزیران درباره بسته حمایت از صنایع به دلیل قطع گاز و برق اشاره و ابراز امیدواری کرد که با این پیگیری ها، بتوان در همین شرایط سخت، بخشی از مشکلات صنعتگران را حل کرد.
رئیس خانه صمت تهران به کاهش قطعی برق صنایع نیز اشاره کرد و گفت: در خصوص قطع ۱۵ روزه برق صنایع بزرگ نیز اقداماتی از سوی وزارتخانه همراه با اعتراض وزیر صمت صورت گرفت که منجر به کاهش محدودیت برق صنعت سیمان از ۹۰ به ۵۰ درصد شد.
وی یادآور شد: واقعیت این است که اگر بخش صنعت برق نداشته باشد، شرکت ها و کارخانجات یکی پس از دیگری تعطیل و ورشکست می شوند و بحرانهای اجتماعی به وجود می آید. وزارت صمت باید به این مسیر ادامه دهد و همچنان پای این عزم جزم شده برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی-صنعتی بماند.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت تهران خاطر نشان کرد: وزارتخانهای می تواند در شرایط اضطرار، محدودیت ها و مشکلات ناشی از کمبودها دست بالاتری در هیات دولت داشته باشد که قدرت و توانایی بیان و انعکاس مسائل و مشکلات حوزه خود را ایجاد کند و بتواند با وجود شرایط اضطرار، بخش های مختلف زیر مجموعه وزارتخانه اش را از مشکلات نجات دهد.
نظر شما