به گزارش بازار، علیرضا طاقه باف افزود: قطعی مکرر و طولانی مدت برق و همچنین خشکسالی های پی در پی، تولید محصولات کشاورزی در سال جاری را با خسارت و روند کاهشی روبه رو کرده که این امر باعث نارضایتی کشاورزان شده است.
وی اظهار کرد: در این راستا سازمان جهادکشاورزی استان یزد طبق مصوبه کارگروه انرژی استان با ارائه برنامه ای به شرکت توزیع نیروی برق مبنی بر عدم خاموشی بخشی از چاه های کشاورزی از جمله مزارع محصولات استراتژیک تا پایان برداشت، خواستار جلوگیری از قطع برق چاه های مذکور از تاریخ ۲۹ اردیبهشت شد.
به گفته این مسئول مقرر شد، مساعدت لازم جهت به حداقل رساندن خاموشی چاه های کشاورزی عمده مالکی و سایر فعالیت های بخش کشاورزی نیز با دستور استاندار و مساعدت شرکت توزیع برق استان صورت پذیرد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی استان خاطر نشان کرد: در خصوص خاموشی چاههای کشاورزی در ماههای آتی نیز با توجه به توافق صورت گرفته برنامه ای متعاقبا تنظیم و پس از پایان برداشت کشت های استراتژیک به شرکت توزیع برق استان ارسال خواهد شد.
سطح کل اراضی زیر کشت استان یزد ۱۱۰ هزار و ۷۱۵ هکتار است که از این میزان ۲۵ درصد محصولات زارعی و ۷۳ درصد محصولات باغی و ۲ درصد هم گلخانه ها تشکیل می دهند، سهم بخش کشاورزی استان از تولید ناخالص داخلی استان ۹.۸ درصد و سهم اشتغال بخش کشاورزی ۱۵ درصد و مساحت اراضی کشاورزی استان نسبت به کل کشور ۱.۳ درصد است.
نظر شما