۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳
ارائه خدمات شماره‌گذاری تنها با تسویه بدهی تخلفات وسایل نقلیه

ارائه خدمات شماره‌گذاری تنها با تسویه بدهی تخلفات وسایل نقلیه

از تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، ارائه هرگونه خدمات شماره‌گذاری برای خودرو و موتورسیکلت، منوط به تسویه حساب کامل سوابق تخلفاتی تمامی وسایل نقلیه متعلق به متقاضی شده است.

به گزارش بازار، این دستورالعمل به‌عنوان یک اصل مهم، در تمامی واحدهای اجرایی پلیس راهور فراجا در سراسر کشور لازم‌الاجراست.

بر اساس بخشنامه جدید، شرط دریافت پلاک ششم، دیگر به پرداخت دیون دولتی پلاک قبلی محدود نمی‌شود. در عوض، متقاضی موظف است پیش از انجام فرآیند شماره‌گذاری، تمام بدهی‌های معوقه مربوط به پلاک‌های فعال وسایل نقلیه خود – چه خودرو و چه موتورسیکلت – را به‌طور کامل تسویه کند.

پلیس راهور با تأکید بر اهمیت این موضوع، از نمایندگی‌ها خواسته است ضمن اطلاع‌رسانی دقیق به مشتریان، آن‌ها را نسبت به الزامات جدید آگاه کرده و راهنمایی‌های لازم را برای جلوگیری از تأخیر در فرآیند شماره‌گذاری ارائه دهند.

کد خبر: ۳۴۲٬۴۴۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha