۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
افزایش سهمیه آب کشاورزی از دغدغه‌های جدی برای تولید است
فرماندار سقز:

افزایش سهمیه آب کشاورزی از دغدغه‌های جدی برای تولید است

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان سقز گفت: افزایش سهمیه آب کشاورزی از دغدغه‌های جدی برای ارتقای کشت و تولید است.

به گزارش بازار، ضیاالدین نعمانی روز دوشنبه در بازدید از ایستگاه پمپاژ آب سد لگزی و دیدار با اعضای تعاونی های این شهرستان، اظهار کرد: با وجود کمبود منابع آبی به واسطه کاهش بارش ها و خطر ایجاد تنش آبی، صرفه جویی در مصرف آب ضروری است.

وی یکی از مشکلات بخش های مختلف به ویژه کشاورزی را ناترازی انرژی خواند و بیان کرد: تقویت برق کشاورزی و کاهش قطعی ها، بر استفاده از انرژی خورشیدی برای تامین برق ایستگاه پمپاژ از دیگر مطالبات کشاورزان و مسئولان است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سقز هم در این بازدید با بیان اینکه در حال حاضر ۲۶۵ خانوار در قالب ۱۴ گروه از ظرفیت منابع آبی سدلگزی استفاده می کنند، خواستار افزایش سهمیه و تامین اعتبار برای تعمیر اسکله شد.

کد خبر: ۳۴۲٬۳۸۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha