۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱
طرح کنترل مبارزه آفت در ۹۹ هکتار از شالیزارهای بابل اجرا شد
مدیر جهاد کشاورزی بابل:

طرح کنترل مبارزه آفت در ۹۹ هکتار از شالیزارهای بابل اجرا شد

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: طرح بیولوژیک (استفاده از موجود زنده) برای مبارزه با آفت ساقه خوار برنج در ۹۹ هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان در بخش های مختلف اجرا شد.

به گزارش بازار، رحیم شهیدی پور روز سه شنبه اظهار کرد: طرح کنترل بیولوژیک نسل اول آفت ساقه خوار برنج با نصب «تریکوکارت» در سطح ۹۹ هکتار از اراضی شالیزاری بابل اجرا شد.

وی گفت: طرح کنترل بیولوژیک آفت ساقه خوار برنج از طریق نصب «تریکوکارت» در سطح مراکز تحت پوشش این شهرستان از اواسط اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شد و تا کنون در سطح ۹۹ هکتار اجرا شده است.

شهیدی پور ادامه داد: کنترل بیولوژیک(استفاده از موجود زنده) در یکی از روش های مدیریت تلفیقی محصول در کنترل آفات و بیماری‌ها در بخش کشاورزی و باغبانی است که با استفاده از عوامل زنده مانند «میکروارگانیسم‌ها» و حشرات، به مقابله با عوامل خسارت‌زای گیاهی می‌پردازد.

وی افزود: این روش بر پایه استفاده از حشرات یا «میکروارگانیسم‌هایی» است که به طور طبیعی در محیط زیست وجود دارند و به عنوان دشمنان طبیعی آفات شناخته می‌شوند.

این مقام مسوول تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح، کاهش استفاده از سموم شیمیایی و حفظ محیط زیست، همچنین تولید محصول سالم و افزایش کیفیت برنج است.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود.

۷۲ نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.

برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود.

طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار با تولید سالانه بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن است، از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.

همچنین استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.

کد خبر: ۳۴۱٬۲۹۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha