به گزارش بازار، رحیم شهیدی پور روز سه شنبه اظهار کرد: این کودها برای مصارف مختلف از جمله کشت محصولات پاییزه و بهاره، باغات، مزارع برنج و پرورش ماهی مورد استفاده قرار گرفت.
وی گفت: از مهرماه سال جاری تاکنون ۱۶ هزار و ۷۴۷ تن انواع کود شیمیایی با حواله الکترونیکی در مراکز جهاد کشاورزی این شهرستان در بخش های مختلف برای کشاورزان توزیع شد.
مدیر جهاد کشاورزی بابل با اشاره به این مطلب که از این میزان، یک هزار و ۴۸۳ تن مربوط به کشت محصولات پاییزه، یک هزار و ۹۹۳ تن به محصولات باغی، ۱۲ هزار و ۹۴۳ تن به مزارع برنج و ۳۲۸ تن به پرورش ماهی در آببندانها اختصاص یافته است، اظهار کرد: از کل کود توزیع شده، ۱۰ هزار و ۲۴۷ تن کود ازته، دو هزار و ۵۱۸ تن کود فسفاته و سه هزار و ۹۸۲ تن کود پتاسه بوده است.
شهیدی پور با اشاره و تاکید بر اجرای برنامه ابلاغی اصلاح الگوی کشت در روند تامین و توزیع کود مورد نیاز بخش کشاورزی، اظهار کرد: سامانه پایش کودی به سامانه جامع پهنهبندی متصل است و کشاورزان میتوانند با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی یا از طریق سامانه دولت من، درخواست خود را ثبت کرده و پس از صدور حواله در سامانه پایش کودی، کود تخصیصیافته به محصول مورد نظر خود را از کارگزاری تعیینشده دریافت کنند.
این مقام مسوول تصریح کرد: توزیع کودهای شیمیایی در شهرستان بابل با هدف تامین نیازهای غذایی گیاهان و افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی انجام شده است وجهاد کشاورزی شهرستان با نظارت مستمر بر روند توزیع و کیفیت کودها، تلاش میکند تا از دسترسی کشاورزان به کودهای مرغوب و مورد نیاز اطمینان حاصل کند.
نظر شما