۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۲
سود ۲۰ برابری سرمایه‌گذاری هوش تجاری در میدان سپهر و جفیر

سود ۲۰ برابری سرمایه‌گذاری هوش تجاری در میدان سپهر و جفیر

مدیرعامل گسترش انرژی پاسارگاد گفت: در هوش تجاری ۱۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کردیم، اما بیش از ۲۰۰ میلیون دلار عایدی داشته، دوره‌ای که بشود بدون تکنولوژی و دانش سود کسب کرد، گذشت.

بازار؛ گروه آب و انرژی: صادق آبادی مدیرعامل گسترش انرژی پاسارگاد گفت: در هوش تجاری ۱۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کردیم، اما بیش از ۲۰۰ میلیون دلار عایدی داشته، دوره‌ای که بشود بدون تکنولوژی و دانش سود کسب کرد، گذشته است.

علیرضا صادق آبادی، مدیرعامل گسترش انرژی پاسارگاد در حاشیه بیست‌ونهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سال گذشته توانستیم هوش تجاری را در میدان نفتی سپهر و جفیر پیاده‌سازی کنیم که مرحله بعدی هوش تجاری، هوش مصنوعی می شود که در نمایشگاه امسال رونمایی شد.

وی افزود: در زمینه هوش تجاری در میدان نفتی سپهر و جفیر، توانستیم ۲۰۰ میلیون دلار برای کشور صرفه جویی از محل افزایش تجمیعی تولید که حدود ۳ میلیون بشکه بود، به‌ارمغان بیاوریم.

صادق آبادی با بیان اینکه "با هوش مصنوعی داده‌ها زیاد و الگوریتم‌نویسی می شود"، گفت: این الگوریتم‌ها به ما کمک می‌کنند تا پیش بینی تولید و برنامه‌های اصلاحی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: در هوش تجاری ۱۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کردیم، اما بیش از ۲۰۰ میلیون دلار عایدی داشته، دوره‌ای که بشود بدون تکنولوژی و دانش سود کسب کرد، گذشته است.

مدیرعامل گسترش انرژی پاسارگاد با بیان اینکه "استفاده از هوش تجاری و هوش مصنوعی یک انتخاب نیست، مسئله حیات و ممات شرکت ها است"، گفت: جهش های بزرگ و کسب سود در شرکتها با کارهای سخت افزاری رخ نمی دهد.

صادق آبادی درباره تولید در میدان سپهر و جفیر گفت: امیدواریم با دو تا ۸ حلقه چاه در فهلیان و یک ۷ حلقه چاه در ایلام در بازه زمانی ۲ تا ۳ ساله حفظ و هم افزایش تولید داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما توانستیم سال گذشته را با تولید روزانه ۶۴ هزار و ۲۰۰ بشکه نفت در سپهر و جفیر به اتمام برسانیم، اگر حفاری ها در زمان مقرر انجام شود به محدوده ۹۰ تا ۱۰۰ هزار بشکه می رسیم، یعنی ۳۵ هزار بشکه افزایش تولید داریم.

مدیر عامل گسترش انرژی پاسارگاد درخصوص تاثیر توافق در مذاکرات بر روند سرمایه گذاری و توسعه پروژه ها اظهار داشت: باید بدانیم که اگر توافق صورت گرفته و تحریم ها رفع شود جذب سرمایه با سرعت بالا صورت نمی گیرد، زیرا باید فضای سیاسی، تجاری و اداری کشور آماده جذب سرمایه باشد؛ بنابراین ابتدا فروش کالا و خدمات صورت می گیرد، یعنی ما به لحاظ تامین کالا خدمات و بازار به چین محدود نمی شویم و در مرحله بعدی سرمایه گذاری ها با پوشش بیمه ها انجام می شود، همانگونه که در دوران برجام ریسک تجاری و هزینه بیمه های ایران کاهش پیدا کرد و شرکت های بزرگ اروپایی و کره و ژاپن به ایران آمدند اما هیچکدام به نفوذ نرسید، زیرا امریکا از برجام خارج شد و فضای ناشفافی بوجود آمد.

صادق آبادی تاکید کرد: بنابراین در صورت توافق در بازه کوتاه مدت امکان تامین کالا و خدمات افزایش پیدا می کند و ممکن است گشایش ال سی های ۶ ماهه اتفاق بیفتد و بعد به مرحله ال سی های طولانی تر و یوزانس و در نهایت به سرمایه گذاری می رسیم، ولی مطمئنا دریچه ورود سرمایه گذاران از بالادست نفت خواهد بود.

کد خبر: ۳۴۰٬۸۷۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha