به گزارش بازار، مهدی یونسی رستمی روز یکشنبه در نشست مدیریت پسماند مازندران در ساری اظهار کرد: این تصفیه خانه با ظرفیت روزانه چهار هزار و ۸۵۶ متر مکعب سال ها قبل احداث شد و با تحت پوشش قرار دادن ۴۰ درصد جمعیت این شهر به بهره برداری رسید، در همین راستا به منظور تحت پوشش قرار گرفتن جمعیت بیشتری در این شهر ساحلی، عملیات ارتقای تصفیه خانه کلید خورد.
وی افزود: ساخت و ارتقای تصفیه خانه شامل ۳۰ درصد ابنیه و ۷۰ درصد تجهیزات است، لذا به منظور ارتقای این تصفیه خانه مهم در حال حاضر با قرارداد ۴۸۰۰ میلیارد ریالی مشغول احداث ابنیه و سازه های بتنی هستیم.
یونسی رستمی اعتبار این پروژه را بالغ بر ده هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: پس از اتمام عملیات اجرایی، تصفیه خانه فاضلاب بابلسر با ۱۶ دهزار و ۸۰۰ متر مکعب ظرفیت روزانه و فرآیند تصفیه لجن فعال با قابلیت حذف ازت وارد مدار بهره برداری خواهد شد و بیش از ۶۴ هزار نفرجمعیت تحت پوشش قرار می گیرند و از مزایای این پروژه پاک بهره مند خواهند شد.
برابر آمارها، حدود ۱۲ درصد آب آشامیدنی استان از آب سطحی و ۸۸ درصد از آب زیرزمینی یعنی ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.
استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین میشود.
شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد. نفرجمعیت تحت پوشش قرار می گیرند و از مزایای این پروژه پاک بهره مند خواهند شد.
نظر شما