۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۸
پاکستان: درصورت حمله دوباره هند زیرساخت‌های اقتصادی‌شان را هدف می‌گیریم

پاکستان: درصورت حمله دوباره هند زیرساخت‌های اقتصادی‌شان را هدف می‌گیریم

پاکستان پس از عملیات کنونی خود علیه چند اهداف در داخل هند اعلام کرد که به دنبال تشدید بیشتر تنش‌ها نیست.

به گزارش بازار، پاکستان پس از عملیات کنونی خود علیه چند اهداف در داخل هند اعلام کرد که به دنبال تشدید بیشتر تنش‌ها نیست اما در صورت هرگونه حمله جدید هند، پاسخ ما گسترده تر و اینبار زیرساخت‌های اقتصادی هدف گرفته می‌شود.

در پی تازه‌ترین دور از حملات موشکی هند و پاکستان، «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان امروز شنبه گفت: «نیروهای مسلح پاکستان به شکلی هماهنگ، پاسخ قوی و قاطعی به تجاوز هند داده‌اند.»

طبق گزارش شبکه خبری پی‌تی‌وی، نخست‌وزیر پاکستان با رهبران احزاب سیاسی پاکستان تماس گرفته تا درباره تنش‌های شدید با هند گفت‌وگو کند.

نخست‌وزیر پاکستان امروز با «بیلاول بوتو زرداری» رئیس حزب مردم، «گوهر خان» رئیس تحریک انصاف، «مولانا فضل‌الرحمن» رهبر جمعیت علمای اسلام، «خالد مقبول صدیقی» رهبر جنبش متحد قومی، «حافظ نعیم‌الرحمن» رهبر جماعت اسلامی، «خالد حسین مقسی» رهبر حزب عوامی بلوچستان و «چودری سالک حسین» از حزب مسلم لیگ پاکستان تلفنی گفت‌وگو کرد.

به گزارش شبکه پی‌تی‌وی، او سیاستمداران پاکستانی را در جریان «وضعیت پرتنش فعلی و واکنش تلافی‌جویانه پاکستان به هند» قرار داد.

شهباز شریف گفت: «نیروهای مسلح به شکلی هماهنگ، پاسخ محکم و نیرومندی به تجاوز هند داده‌اند.»

او تأکید کرد: «هند حملات موشکی و پهپادی علیه پاکستان انجام داد، اما پاکستان خویشتن‌داری فوق‌العاده‌ای از خود نشان داد.»

نخست‌وزیر پاکستان گفت که هند پایگاه هوایی نورخان و مکان‌های دیگری را هدف حملات موشکی قرار داد که جان غیرنظامیان بی‌گناه را به خطر انداخت.

شهباز شریف رهبران پاکستانی را از واکنش پاکستان آگاه کرد و بار دیگر بر تعهد دولتش برای «خنثی‌سازی تلاش‌های شوم هند برای آسیب به تمامیت ارضی پاکستان» تأکید کرد.

کد خبر: ۳۴۰٬۵۸۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha