۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۷
دو طرح نوآورانه پایش خطوط لوله نفت با فناوری فیبر نوری اجرا می‌شود
رئیس پژوهش و فناوری شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران:

دو طرح نوآورانه پایش خطوط لوله نفت با فناوری فیبر نوری اجرا می‌شود

رئیس پژوهش و فناوری شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از اجرای دو طرح نوآورانه پایش خطوط لوله نفت با فناوری فیبر نوری خبر داد.

به گزارش بازار از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، علیرضا رضایی امروز، جمعه ۱۹ اردیبهشت در حاشیه برگزاری بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با اشاره به مهم‌ترین دستاوردها و اقدامات واحد تحت مدیریت خود در راستای اهداف راهبردی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، گفت: در حال حاضر تمرکز این واحد بر توسعه فناوری‌های نوین برای پایش خطوط لوله است و از مهم‌ترین اقدامات این واحد از ابتدای دولت چهاردهم، پیگیری و اخذ مصوبه انجام معامله بدون تشریفات قانون برگزاری مناقصات از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برای پروژه‌هایی با تولید بار اول بوده است.

وی با اشاره به دو طرح فناورانه‌ای که به زودی قرارداد آن‌ها منعقد خواهد شد، اظهارداشت: طرح نخست، پایش فیزیکی کریدور خط لوله انتقال نفت با استفاده از فیبر نوری مبتنی بر حسگر صوت و لرزش (DAS) در بخشی از مسیر خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی بندرعباس- رفسنجان است که با همکاری شرکت دانش‌بنیان نورا تار هوشمند اجرایی می‌شود.

رئیس پژوهش و فناوری شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تصریح کرد: طرح دوم نیز مربوط به پایش و حفاظت فیزیکی خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی نائین-یزد با استفاده از سنسور(حسگر)های مبتنی بر فیبر نوری است که با همکاری شرکت دانش‌بنیان پرتو اپتیک ایرانیان نوین انجام می‌شود.

رضایی با بیان اینکه هر دو طرح در مسیر تحقق اهداف هوشمندسازی، افزایش ایمنی و کاهش هزینه‌های پایش و نگهداری خطوط لوله تعریف شده‌اند، خاطرنشان کرد: نمایشگاه پیش‌رو فرصت مناسبی برای معرفی این دستاوردها و تبادل‌نظر با دیگر فعالان فناور در صنعت نفت خواهد بود.

کد خبر: ۳۴۰٬۳۶۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha