۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۶
نخستین پالایشگاه دیجیتال راه اندازی می شود
معاون رییس جمهور:

نخستین پالایشگاه دیجیتال راه اندازی می شود

افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: نخستین پالایشگاه دیجیتال کشور در قشم تا سال ۱۴۰۵ همزمان با برگزاری سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی نفت راه‌اندازی می‌شود.

بازار؛ گروه آب و انرژی: حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در حاشیه نخستین روز از نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و در آیین رونمایی اولیه از گام دوم مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی (WRFM) پاسارگاد، گفت: زمستان پارسال، بخش اول این مرکز که مربوط به هوش تجاری بود، رونمایی شد.
وی ادامه داد: گام نخست از فاز دوم مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی (WRFM) پاسارگاد که مربوط به توسعه ماژول هوش مصنوعی است، به همت سه دانشگاه شریف، امیرکبیر و تهران گسترش یافت.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه این زیرساخت مناسب در لبه فناوری قرار دارد، افزود: این پلتفرم باید روزآمد شود و سیستم هوش مصنوعی گسترش یابد.
افشین با اشاره به اینکه بخش دوم که امروز گشایش یافت، دستیار هوشمند بالادست نفت است، گفت: از گروه گسترش انرژی پاسارگاد قول گرفتیم سال آینده نخستین پالایشگاه دیجیتال کشور در قشم همزمان با برگزاری سی‌امین نمایشگاه نفت راه‌اندازی شود.
وی با تأکید بر پیشرو بودن گروه گسترش انرژی پاسارگاد در هوشمندسازی صنعت نفت، ادامه داد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همه توان به این مجموعه کمک می‌کند، زیرا همیشه نخستین کارها سخت و نیازمند ریسک‌پذیری بالاست.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری تصریح کرد: تحول بزرگی در صنعت نفت کشور اتفاق افتاد و امیدواریم فاز سوم و توسعه الگوهای دیگر ازسوی پژوهشگران ادامه یابد. افشین به بازدید دستیار ویژه رئیس‌جمهوری فدراسیون روسیه از مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی (WRFM) پاسارگاد اشاره کرد و گفت: وی از اینکه ایران به این سطح از فناوری دست یافته است، تعجب کرد.


بازدهی ۱۰ برابری سرمایه با استفاده از هوش مصنوعی
در این آیین، همچنین علیرضا صادق‌آبادی، مدیرعامل گروه گسترش انرژی پاسارگاد، با تشکر از همه افرادی که در به نتیجه رسیدن این مرکز مشارکت داشتند، گفت: دستاوردهای پروژه در هوش تجاری بسیار زیاد بود.
وی ادامه داد: برای این مرکز ۱۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری انجام شد، اما در همین مدت، ۲۰۰ میلیون دلار درآمد برای کشور به همراه داشته است، استفاده از هوش تجاری و تکمیل آن به هوش مصنوعی امکان تولید ثروت در کشور را به همراه دارد.
مدیرعامل گروه گسترش انرژی پاسارگاد با بیان اینکه روش‌های سنتی تولید ثروت منسوخ شده است، گفت: باید از روش‌های نو برای ایجاد درآمد استفاده کنیم.

کد خبر: ۳۴۰٬۲۶۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha