به گزارش بازار، سید علی لاهوتی با بیان اینکه براساس اولویت بندی صورت گرفته کودهای تامین شده مستقیم در اختیار کارگزاران یا عاملان فروش قرار می گیرد، تاکید کرد: نهاده های کشاورزی توزیع شده در کشت بهاره و محصولاتی همچون چغندرقند و صیفیجات استفاده می شوند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:۲۲ هزار و ۵۷۱ تن کود اوره، سه هزار و ۵۷۱ تن کود فسفات و۲هزار و ۲۳۰ تن کود پتاسه به استان کهگیلویه و بویراحمد تخصیص پیدا کرده که البته اگر استان به کود بیشتری نیاز باشد، می توانیم متناسب با الگوی کشت کود مورد نیاز بهره برداران را تامین کنیم.
وی اظهارکرد: کودهایی که به کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته تولید داخل هستند و از پتروشیمی های مرودشت فارس، لردگان چهارمحال و بختیاری، مسجد سلیمان، بندر امام خمینی خوزستان و بندرعباس به این استان منتقل می شوند.
لاهوتی با اشاره به ناترازی حامل های انرژی به ویژه برق در فصل گرما و کم شدن فعالیت های کارخانه های پتروشیمی به کشاورزان توصیه کرد: به موقع برای تهیه کود مورد نیاز خود اقدام کنند.
وی با بیان اینکه کودهای فسفات و پتاسه در کهگیلویه و بویراحمد به طور کامل جذب شده اند و کودهای اوره نیز به صورت دوره ای جذب می شوند، ادامه داد: از هم اکنون آمادگی توزیع هستیم.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از کشاورزان خواست تا مصرف ترکیبی را در اولویت قرار دهند و صرفا به استفاده از کود اوره اکتفا نکنند چرا که اگر بخواهیم به تولید با کیفیت و عملکرد خوب و قابل قبول برسیم باید از کود های پتاسیم و فسفاته هم استفاده کنیم.
۲۷۰هزار هکتار زمین کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۱۶۰ هزار هکتار آن زراعی است.
بهره برداران کهگیلویه و بویراحمد سالانه یک میلیون تُن انواع محصولات کشاورزی تولید می کنند.
نظر شما