بازار؛ گروه آب و انرژی: چالش های دولت در تامین بنزین اهمیت توجه به توسعه خودروهای برقی در کشور را چند برابر کرده است. هم زمان با برنامه ریزی برای واردات و تولید بیشتر خودروهای برقی، تجهیز پمپ بنزین ها به ایستگاه های شارژ هم سرعت بیشتری گرفته است.
محمد اولیا مدیرعامل مپنا در اینباره به بازار می گوید: بیشتر تجهیز پمپ بنزین ها به ایستگاه های شارژ خودروهای برقی با سرمایه شهرداری ها و تعدادی از خودروسازان در حال انجام است. مپنا هم سازنده و پیمانکار اجرای این ایستگاه های شارژ است.
او همچنین ظرفیت ساخت ایستگاه های شارژ را سالانه حدود ۱۵ هزار دستگاه در سال اعلام کرد و افزود: البته در صورت نیاز امکان افزایش ساخت نیز وجود دارد.
به گفته مدیر عامل مپنا، در سال ۱۴۰۳ تولید حدود ۱۲ هزار شارژر محقق شده و تا پایان سال ۱۴۰۳ مجموع تولید شارژرها به ۳۲ هزار واحد خواهد رسید. این برنامهریزی نشاندهنده عزم مپنا برای توسعه صنعت خودروهای برقی و کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی است.
او با اشاره به بحران انرژی در کشور ادامه داد: توسعه خودروهای برقی و کاهش مصرف برق در کشور در گرو اصلاح نرح انرژی و کاهش سوبسید حامل های انرژی در کشور است.
اولیاء همچنین از ورود حدود ۳۲۰۰ الی ۳۵۰۰ مگاوات از نیروگاه های این شرکت تا پایان تابستان به بازار برق کشور خبر داد و گفت: حدود ۲۰۰ مگاوات از این ظرفیت مربوط به نیروگاه های تجدید پذیر است که تا قبل پیک وارد مدار خواهند شد. مابقی هم مربوط به نیروگاه های حرارتی و افزایش ظرفیت تولید است.
او ادامه داد: در بلند مدت با توسعهای که در حوزه تجدیدپذیر انجام خواهد شد، از میزان ناترازیهای انرژی کاسته خواهد شد و بنابراین در آینده هم ناترازی دیگر به شک امروزی نیست و هم مقیاس استفاده از خودروهای برقی در آن زمان که مربوط به ۳ یا ۴ سال آینده است زیاد میشود.
نظر شما