۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۸
هشدار ناپایداری‌های فصلی در گیلان

هشدار ناپایداری‌های فصلی در گیلان

کارشناس هواشناسی گیلان گفت: نقشه‌های هواشناسی نشانگر فعالیت ناپایدارهای همرفتی و فصلی در استان است و برای این وضعیت آب و هوایی تا بعدازظهر یکشنبه هفته جاری هشدار زرد صادر شد.

به گزارش بازار، آرش نبی زاده روز شنبه اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده نفوذ تدریجی امواج ناپایدار و همراهی آن با جریانات شمالی در گیلان است؛ بر این اساس به تدریج شرایط برای ابرناکی، مه آلودگی هوا به تناوب بارندگی در برخی مناطق رگباری و شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه‌ها موقتی خیلی شدید، وزش باد در بعضی مناطق شدید و رعد و برق و روند کاهش دما بین چهار تا هشت درجه تا سه‌شنبه هفته جاری مهیاست.

وی بیان کرد: جیرکول شهرستان رودسر با ۱۲ درجه کمترین و دیلمان با ۲۹ درجه بیشترین دمای استان گیلان را در ۲۴ ساعت گذشته به خود اختصاص دادند؛ دمای فعلی رشا ۱۹ درجه و رطوبت ۷۷ درصد است.

کارشناس هواشناسی گیلان از شالیکاران خواست تا با توجه به هشدار زرد هواشناسی مبنی بر ناپایداری‌های فصلی و بارش‌های رگباری به توصیه‌های کشاورزی توجه کنند.

وی اظهار کرد: عدم انجام هرگونه عملیات محلول پاشی و سمپاشی باغات و شالیزارها، بررسی و مدیریت زهکشی‌های اطراف خزانه‌های برنج برای جلوگیری از ماندابی خزانه‌ها، سرکشی و بررسی استحکام پوشش‌های پلاستیکی خزانه‌های برنج، بستن خروجی کرت‌های شالیزاری برای استفاده از آب باران برای سرعت بخشیدن شخم بهاره مزارع شالیزاری و رعایت نکات ایمنی و پناهگیری در مکان امن هنگام رعد و برق مورد تاکیدست.

آسمان گیلان هم اینک کمی تا نیمه ابری و مه آلود است.

کد خبر: ۳۳۹٬۰۳۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha