۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
سقف وام ودیعه مسکن در اراک به ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال افزایش یافت
سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی:

سقف وام ودیعه مسکن در اراک به ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال افزایش یافت

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی، از افزایش سقف وام ودیعه مسکن برای مستأجران استان تا ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش بازار، علیرضا عزیزی افزود: در راستای سیاست‌های حمایتی دولت و وزارت راه و شهرسازی، سقف تسهیلات ودیعه مسکن افزایش یافت.

وی بیان کرد : سقف این تسهیلات در مراکز استانها، ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال، سایر شهرها یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و در روستاها ۵۵۰ میلیون ریال تعیین شده است.

عزیزی با اشاره به شرایط بهره‌مندی از این وام توضیح داد: متقاضیان دریافت این وام باید متاهل یا سرپرست خانوار باشند و در حال حاضر فاقد مالکیت و همچنین دارای اجاره‌نامه رسمی و ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و اسکان و دارای کد رهگیری باشند.

وی ادامه داد: همچنین زوج‌های جوان ازدواج اولی که بیش از چهار سال از تاریخ ازدواج نگذشته باشد، خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، زنان سرپرست خانوار و خانوارهای دارای سه فرزند و بیشتر برای دریافت این وام در اولویت قرار دارند.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی اضافه کرد: برای تشویق و حمایت از موجرانی که واحد مسکونی خود را به بازار اجاره عرضه می‌کنند، بانک مرکزی موظف است از طریق ابلاغ به بانک‌های عامل، امکان پرداخت تسهیلات جعاله مسکن را برای این موجران فراهم کند.

عزیزی افزود: متقاضیان دریافت این تسهیلات باید در سامانه saman.mrud.ir بخش تسهیلات ودیعه مسکن، نام نویسی و مراحل و روند ثبت نام را طی کرده و مدارک مورد نیاز را بارگذاری کنند.

کد خبر: ۳۳۸٬۶۶۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha