به گزارش بازار، این پیامک حاوی لینکی است که به محض باز کردن آن بدافزار وارد گوشی میشود.
سپس هکر به اطلاعات حساب بانکی فرد دسترسی پیدا کرده و مشکلات بعدی گریبانگیر قربانی شده است. این در حالی است که قوه قضاییه با ارسال پیامک از سرشماره پیشگیری، بارها نسبت به باز کردن اینگونه پیامکها هشدار داده است.
راههایی برای شناسایی پیامکهای جعلی وجود دارد. اولا باید توجه داشته باشید که ارگانهای خدماتی و دولتی پیامک را از شماره موبایل ارسال نمیکنند و به محض دیدن پیامکی با شماره موبایل از سوی هر ارگان دولتی یا خدماتی بدانید که صد درصد کلاهبرداری است. مورد دوم درباره لینک است؛ با بررسی دامنه میتوان از جعلی بودن لینک مطمئن شد. دامنه لینک سازمانهای دولتی و خدماتی «.ir» است و هرگاه لینکی از سوی سازمان دولتی با دامنه «com.» مشاهده شد، نشان میدهد کلاهبرداری است.
برای تشخیص پیامک جعلی و کلاهبرداری باید مواردی را در نظر داشته باشید. منبع پیامک را بررسی کنید. اگر شماره فرستنده ناشناس، نامعتبر یا مشکوک باشد، احتمال دارد با پیامکی جعلی طرف باشید. سپس باید محتوای پیامک را بررسی کنید. اگر پیامک حاوی درخواست وجه، اطلاعات شخصی، لینک یا کد باشد، ممکن است جعلی باشد. بهخصوص اگر پیامک حاوی تهدید، فشار یا عجله باشد. پیامکهایی که شما را به واریز سود یا قطع شدن یارانه و مسائلی از این دست هدایت میکنند، عمدتاً جعلی هستند. حتی نحوه نوشتار پیامهای جعلی هم معمولاً دارای غلطهای املایی یا نگارشی است.
نظر شما