۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۸
ساخت ۴۸ هزار واحد نهضت ملی مسکن در تهران

ساخت ۴۸ هزار واحد نهضت ملی مسکن در تهران

مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران از الحاق ۱۰۷۶ هکتار زمین به محدوده ۶ شهرستان خبر داد و گفت: این الحاقات قابلیت ساخت حدود ۴۸ هزار و ۴۲۰ واحد مسکونی را داشته است.

به گزارش بازار، رضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهرستان اسلامشهر، اظهار کرد: با اقدامات و پیگیری‌های اداره کل راه و شهرسازی استان ۱۰۷۶ هکتار از اراضی در شهرهای رباط کریم، دماوند، پردیس، فیروزکوه، پیشوا و ملارد به محدوده قانونی شهرها الحاق شد.

وی افزود: الحاق ۱۰۷۶ هکتار زمین به محدوده قانونی شهرها در راستای اجرای قانون جهش تولید مسکن و طرح نهضت ملی بوده که این الحاقات قابلیت ساخت حدود ۴۸ هزار و ۴۲۰ واحد مسکونی را داشته است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران تصریح کرد: این الحاقات در راستای ایجاد سایت نهضت ملی مسکن و اجرای قانون جوانی جمعیت انجام گرفته که آغاز به کار عملیات اجرایی ۹ هزار و ۷۷۳ واحد مسکونی در شهرستان‌های رباط کریم، اسلامشهر، پاکدشت و نصیر شهر و عقد قرارداد تعداد ۶ هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی استان تهران را شامل می‌شود.

کد خبر: ۳۳۸٬۵۰۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha