۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
متقاضیان مسکن کوی سردار سلیمانی اراک واحدهای خود را انتخاب کردند
سرپرست اداره‌کل راه و شهرسازی استان مرکزی:

متقاضیان مسکن کوی سردار سلیمانی اراک واحدهای خود را انتخاب کردند

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: در راستای تحقق وعده‌های دولت برای خانه‌دار شدن مردم متقاضیان اقدام ملی مسکن در کوی سردار سلیمانی اراک واحد مسکونی خودرا انتخاب کردند.

به گزارش بازار، علیرضا عزیزی، افزود: در طرح اقدام ملی کوی شهید سلیمانی اراک ۹۵۲ واحد در دوره‌های قبل انتخاب شده بود که از این تعداد ۲۴۸ واحد در این دوره انتخاب شد و بقیه واحدها در آینده‌ای نزدیک انتخاب می‌شوند.

وی بیان کرد: با تلاش‌های شبانه‌روزی دست‌اندرکاران و در راستای تحقق وعده‌های دولت برای خانه‌دار شدن مردم، امروز شاهد به ثمر نشستن یکی دیگر از گام‌های مهم در راستای خانه‌دار کردن هموطنان هستیم.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی اضافه کرد: انتخاب ۲۴۸ واحد در این مرحله، تنها بخشی از تعهدات این اداره کل در شهر اراک است و امید است بتوانیم مابقی واحدها را در آینده‌ای نزدیک تحویل متقاضیان دهیم و پاسخگوی نیازهای مسکن همشهریان باشیم.

عزیزی افزود: این پروژه، نماد تلاش دولت در ایجاد فرصت‌های جدید برای خانه‌دار شدن اقشار مختلف جامعه است و نقش مهمی در توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی ساکنان اراک دارد.

وی تصریح کرد: تمامی واحدهای ساخته شده نهضت ملی مسکن در کوی شهید حاج قاسم سلیمانی اراک به صورت صنعتی‌ساز بوده و در ساخت آنها از قالب تونلی استفاده شده است.

۱۴۱ هزار نفر در طرح اقدام ملی مسکن در استان مرکزی ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۴۰ هزار نفر از متقاضیان واجد شرایط شناسایی شدند.

کد خبر: ۳۳۸٬۴۴۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha