۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۸
پرداخت وام ۴۰۰ میلیونی مسکن روستایی با حذف یک بانک| واحدهای باقیمانده هم تسهیلات می گیرند
«بازار» گزارش می دهد؛

پرداخت وام ۴۰۰ میلیونی مسکن روستایی با حذف یک بانک| واحدهای باقیمانده هم تسهیلات می گیرند

در حالی تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی از امروز توسط بانک‌ مرکزی ابلاغ شده که دستورالعمل آن هنوز توسط هیئت مدیره بانک‌ها تصویب نشده و یک بانک هم از لیست حذف شده است.

بازار؛ گروه راه و مسکن: بانک مرکزی امروز در ابلاغیه جدید خود اعلام کرد که متقاضیان وام مسکن روستایی در انتظار دریافت این تسهیلات از سوی بانک هایی باشند که سهمیه آنها بزودی اعلام و ارائه خواهد شد.

این «تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی» امروز با تصویب هیأت عالی بانک مرکزی در حالی به ۸ بانک عامل ابلاغ شد که آنطور که گفته می‌شود هنوز دستورالعمل آن از سوی ۸ بانک عامل تصویب نشده است.

سقف فردی تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت برای ۲۲۰،۰۰۰ واحد مسکونی، از مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

در بخشنامه‌ای که امروز بانک مرکزی به بانک‌های عامل ابلاغ کرد نام ۸ بانک ذکر شده است و آنطور که تا سال گذشته در ابلاغیه‌های بانک مرکزی همواره مشاهده می‌شد ۹ بانک عامل ماموریت پرداخت تسهیلات را عملیاتی می‌کردند

در بخشنامه‌ای که امروز بانک مرکزی به بانک‌های عامل ابلاغ کرد نام ۸ بانک ذکر شده است و آنطور که تا سال گذشته در ابلاغیه‌های بانک مرکزی همواره مشاهده می‌شد ۹ بانک عامل ماموریت پرداخت تسهیلات را عملیاتی می‌کردند.

بانک صادرات ایران، بانک ملت، بانک مسکن، بانک تجارت، بانک ملی ایران، بانک سپه، بانک رفاه کارگران، بانک کشاورزی و پست‌بانک ۹ بانک عاملی بودند که همواره با تعیین سهمیه اقدام به پرداخت تسهیلات مورد اشاره می‌کردند، اما در ابلاغیه امروز بانک مرکزی نام یکی از بانک‌ها که هنوز نام آن مشخص نیست حذف شده است.

پرداخت وام ۴۰۰ میلیونی مسکن روستایی با حذف یک بانک| واحدهای باقیمانده هم تسهیلات می گیرند

«مجید جودی» معاون مسکن بنیاد مسکن اظهار داشت: از امروز روند پرداخت تسهیلات مسکن روستایی به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان توسط بانک‌ها آغاز شده و با توجه به ابلاغ مصوبه توسط بانک‌ها به مرور پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها صورت می‌گیرد.

تسهیلات مسکن روستایی ۴۰۰ میلیون تومان با نرخ سود ۵ درصد

وی ادامه داد: تسهیلات مسکن روستایی ۴۰۰ میلیون تومان با نرخ سود ۵ درصد و با بازپرداخت ۲۰ ساله است بوده و طبق مصوبه امسال ۲۲۰ هزار واحد مسکونی که ۲۰۰ هزار واحد مسکن روستایی و ۲۰ هزار واحد مسکن شهری مشمول دریافت این تسهیلات خواهند شد.

سال گذشته میزان تسهیلات مسکن روستایی ۳۵۰ میلیون تومان بود که مصوب شده بود ۳۵۰ هزار فقره تسهیلات پرداخت شود که از این تعداد ۳۳۰ هزار فقره به بانک‌ها معرفی و ۲۸۰ واحد مسکونی هم عقد قرارداد کردند

جودی یاد آورشد: سال گذشته میزان تسهیلات مسکن روستایی ۳۵۰ میلیون تومان بود که مصوب شده بود ۳۵۰ هزار فقره تسهیلات پرداخت شود که از این تعداد ۳۳۰ هزار فقره به بانک‌ها معرفی و ۲۸۰ واحد مسکونی هم عقد قرارداد کردند.

معاون مسکن روستایی بیان کرد: امسال این میزان تسهیلات افزایش یافته و تعداد متقاضیان هم به ۲۲۰ هزار نفر رسیده است.

جودی با بیان این‌که سهمیه هر بانک در این دستورالعمل مشخص شده است، افزود: این دستورالعمل در مرحله بعدی توسط هیئت مدیره بانک‌ها تصویب و پس از آن وارد مرحله پرداخت می‌شود.

در مصوبه بانک مرکزی مقرر شده است که به واحدهای باقیمانده از سهمیه سال قبل، وام ۴۰۰ میلیون تومانی پرداخت شود.

بنیاد مسکن متولی مسکن روستایی است. بر اساس برنامه جامع مسکن، از سال ۸۴، نوسازی مسکن روستایی با پرداخت تسهیلات آغاز شد و بر طبق این برنامه، ۲۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی باید سالانه نوسازی، مقاوم‌سازی یا ساخته شود. اما سال گذشته این عدد به یکباره به ۳۵۰ هزار واحد مسکونی افزایش یافت و امسال مجددا این عدد به همان میزان ۲۰۰ هزار واحد مسکونی بازگشت.

پرداخت وام ۴۰۰ میلیونی مسکن روستایی با حذف یک بانک| واحدهای باقیمانده هم تسهیلات می گیرند

پیشتر رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بازار اعلام کرده بود که اعطای تسهیلات بانکی تا حد زیادی می تواند سرعت نوسازی و بازسازی مسکن روستایی را افزایش دهد.

او معتقد است که سال گذشته بانک ها همکاری نسبتا خوبی با بنیاد مسکن داشتند اما در میان آنها بانک مسکن همکاری خوبی نسبت به سایر بانک ها داشتند.

طبق گزارش‌های ارائه شده از سوی غلامرضا صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی میزان مقاوم سازی مساکن روستایی به ۵۴ درصد رسیده است و قرار است تا سه سال آینده این عدد به ۷۰ درصد برس

طبق گزارش‌های ارائه شده از سوی غلامرضا صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی میزان مقاوم سازی مساکن روستایی به ۵۴ درصد رسیده است و قرار است تا سه سال آینده این عدد به ۷۰ درصد برسد.

به اعتقاد برخی کارشناسان، بانک های عامل علاقه ای به پرداخت تسهیلات مسکن ندارند چون معتقد هستند که این تسهیلات مدت بازپرداخت بالایی دارد و برای منابع بانک ها مفید نخواهد بود.

کد خبر: ۳۳۷٬۰۸۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • وحید IR ۲۰:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۵
      0 1
      عالی