۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۴
کد خبر: . ۳٬۱۱۸

 بیست و هفتمین هماهنگی ارگان های دریایی کشور با شعار «توسعه متوازن صنعت دریایی، ضامن توسعه پایدار» توسط سازمان بنادر و ماهیگیری در تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۳۹۸ در محل سالن همایش های سازمان اسناد و کتابخانه ملی تهران برگزار خواهد شد.

داشتن درآمد دلاری همواره یکی از خواسته‌های اصلی هر فردی بوده و در روزهای اخیر نیز شاهد افزایش تعداد کسانی که به این درآمد رسیده‌اند هستیم. با داغ شدن بازار ارزهای دیجیتال، بیشتر افراد فعالیتشان را در این بازار افزایش داده‌اند که آمارها هم نشان دهنده جایگاه مهم ارز دیجیتال در میزان فعالیت و افزایش درآمد دلاری آن‌ها می‌باشد. لینک بزرگترین سایت ایرانی برای فعالیت در این بازار و کسب درآمد دلاری، در پایین قرار داده شده است.

 به گزارش بازار، بیست و هفتمین هماهنگی ارگان های دریایی کشور با شعار «توسعه متوازن صنعت دریایی، ضامن توسعه پایدار» توسط سازمان بنادر و ماهیگیری در تاریخ ۲۸  بهمن ماه ۱۳۹۸ در محل سالن همایش های سازمان اسناد و کتابخانه ملی تهران برگزار خواهد شد.

این همایش در پنل های تخصصی با عناوین ایمنی و امنیت دریانوردی، چالش ها و راه کارها، مدیریت سواحل، محیط زیست و توسعه پایدار دریایی، نقش بنادر و لجستیک بندری در توسعه حمل و نقل دریایی، بررسی راهکارهای افزایش توان تولیدی و خدمات داخلی در توسعه دریایی برگزار خواهد شد.

۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۴
کد خبر: ۳٬۱۱۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 9 =