۲۲ تیر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۴
۱۰ ریسک اقتصادی پیش‌روی جهان پس از شیوع کرونا
معاونت بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران منتشر کرد

۱۰ ریسک اقتصادی پیش‌روی جهان پس از شیوع کرونا

مجمع جهانی اقتصاد براساس نظرسنجی که از ۳۴۷ تحلیل‌گر ریسک انجام داده، ۱۰ ریسک اقتصادی در دوره ۱۸ ماهه پس از شیوع کوید-۱۹ را برشمرده که مهم‌ترین آن رکود طولانی مدت اقتصاد جهان است.

به گزارش بازار به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، معاونت بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران درباره نظرسنجی انجام شده توسط مجمع جهانی اقتصاد نوشت: تحلیل‌گران ریسک با ۶۸.۶ درصد معتقد هستند که بالاترین ریسک ممکن پس از شیوع کرونا، رکود طولانی مدت اقتصاد جهان است.

افزایش شدید ورشکستگی بنگاه‌های بزرگ و صنایع کوچک و متوسط و ایجاد موجی از ادغام صنایع با ۵۶.۸ درصد و عدم موفقیت صنایع و بخش‌ها برای احیای اقتصادی در برخی از کشورها با ۵۵.۹ درصد در رده‌های دوم و سوم ۱۰ ریسک بزرگ اقتصادی پس از شیوع کوید-۱۹ قرار دارند.

این در حالی است که سطح بالای بیکاری ساختاری به ویژه درباره بیکاری جوانان با ۴۹.۳ درصد، تضعیف جایگاه مالی اقتصادهای بزرگ با ۴۵.۸ درصد و اخلال‌های طولانی مدت زنجیره‌های تامین جهانی با ۴۲.۱ درصد در رده‌های چهارم تا ششم این ریسک‌ها قرار دارند.

از سوی دیگر فروپاشی اقتصادی یک بازار نوظهور یا اقتصاد در حال توسعه با ۳۸ درصد، افزایش شدید تورم جهانی با ۲۰.۲ درصد و خروج گسترده سرمایه و کند شدن جریانات سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی با ۱۷.۹ درصد رده‌های بعدی این ۱۰ ریسک را به خود اختصاص داده‌اند.

این ۳۴۷ تحلیل‌گر ریسک همچنین دهمین ریسک بزرگ برای اقتصاد جهان پس از شیوع کرونا را نیز کمبود بودجه بازنشستگی به دلیل کاهش ارزش صندوق‌های بازنشستگی عنوان کرده و احتمال آن را ۱۷.۶ درصد پیش‌بینی کرده‌اند.

کد خبر: ۲۹٬۲۵۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha