مهران ابراهیمیان؛ بازار: دکتر کورش پرویزیان از مدیران عامل با تجربه و پر سابقه صنعت بانکداری است که در بانک پارسیان حدود ۱۰ سال فعالیت کرد. وی در ماه بهمن ۱۳۹۳ بود که با تصمیم هیات مدیره بانک پارسیان، مدیرعامل این بانک شد و علاوه بر این وی هشت دوره است که رئیس کانون بانکها و موسسات اعتباری خصوصی را بر عهده دارد.
پرویزیان پیش از این نیز مدیرعاملی بانک سینا مشاور رئیس کل بانک مرکزی، مدیرعامل بانک توسعه صادرات، عضو شورای پول و اعتبار و رئیس موسسه عالی آموزش بانکداری بوده است.
تلاش وی وهمکارانش در افزایش سهم بانک در توسعه اقتصاد دیجیتال، تبدیل بانک پارسیان به عنوان بانکی پیشتاز در بانکداری الکترونیک و دیجیتال، تنوع بخشی درآمدهای بانک پارسیان از مسیر تنوع سازی خدمات الکترونیکی، توسعه درآمد و خدمات ارزی ر بانک و نقش افرینی های بزرگ بانک پارسیان در مسیر ایران سربلند قابل تامل و تحسین است.
علاوه بر این نگاه توسعه ای وی و همکارانش دربانک پارسیان در حوزه های دانش بنیان، سرمایه گذاری خطرپذیر و کسب و کارهای نوآور به عنوان یکی از بانک های برتر در این حوزه موجب شد تا بانک پارسیان پاتوق و همراه مدیران خلاق بدل شود.
از مهمترین اقدامات پرویزیان در بانک پارسیان می توان به ساماندهی موسسه غیرمجاز ثامن الحجج با عاملیت این بانک و مجور بانک مرکزی که منجر به پرداخت وجوه سپرده گذاران این موسسه و جذب نیروهای این موسسه در بانک شد و بازگشت اعتماد به نظام بانکی را رقم زد، همچنین ساماندهی کسبه ساختمان پلاسکو و در اختیار گذاشتن مجتمع نور برای ادامه کسب وکارشان، تعیین تکلیف مطالبات بانک از ابر بدهکاران اشاره کرد که اقدامات مهم، گسترده و راهگشایی برای کشور در سال های پرکار بانک پارسیان بوده و بخش عمدهای از نگرانیها و مشکلات هموطنان در بخشهای مختلف جامعه را برطرف کرده است.
در ادامه به برخی دیگر از اقداماتی که در دوران مدیرعاملی ایشان در بانک پارسیان و تنها در همین سال های اخیر رخ داده را در قالب بخش های مختلف مرور می کنیم.
حمایت از تولید داخل
*مشارکت در طرح توسعه ای استحصال گندله از معادن سنگ ٱهن در مناطق محروم و مرزی سنگان
*حمایت ویژه از بخش استراتژیک کشور با خرید تضمینی گندم با مشارکت شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران
*مشارکت در طرح توسعه ای تولید آهن اسفنجی پارس فولاد سبزوار
*اعطال تسهیلات ارزی و ریالی بابت تامین کالاهای اساسی و نهادههای دامی
*مشارکت سندیکایی در طرح اکتشاف و استخراج نفت از میادین مشترک
*مشارکت در سندیکای تامین مالی پروژه پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس با هدف ارز آوری
سرمایه گذاری و توسعه کارافرینی
*مشارکت در نوسازی ناوگان حمل و تقل هوایی و نوسازی تاکسی های فرسوده در حمایت از منابع بین نسلی و سوخت های فسیلی
*مشارکت در طرح استحصال از معادن سنگ و کنسانتره و طرح های معدنی و صنعتی
تامین امنیت غذا و درمان
*مشارکت در طرح تولید واکسن کرونا
*اعطای تسهیلات جهت طرح احداث کارخانه تولید محصولات دارویی، و ارایه تسهیلات به شرکت های دارویی
محرومیت زدایی و ارتقای عدالت اجتماعی
*مشارکت در طرح های انتقال آب خلیج فارس به کویر مرکزی ایران
*مشارکت در طرح آب رسانی و گازررسانی به شهرها و روستاها و مناطق محروم
*مشارکت فعال در طرح های حمایتی مسکن از طریق اعطای تسهیلات کمک ودیعه مسکن به منظور حمایت از مستاجرین و همچنین اعطای تسهیلات ساخت مسکن در چارچوب قانون جهش تولید
توجه ویژه به اشتغالزایی پایدار در روستاها
*دراختیار قرار دادن اموال تملیکی بانک با چشم پوشی از منافع تجاری در خدمت اجرای طرح نهضت ملی مسکن
دستاوردها در حوزه فناورانه و نواوری و بانکداری دیجیتال
*راه اندازی اولین استودیوی تجربه کشور در حوزه فناورانه
*ارایه کارت های اعتباری چندبخشی
*متنوع سازی درآمدهای بانکی در چارچوب سرمایه گذاری در پلتفرم های الکترونیکی و اپلیکشن های بر بستر اقتصاد دیجیتال
*بستر سازی ویجاد زیر ساختاهای لازم برای توسعه بانکداری الکترویک
*حمایت ویژه از فین تک ها و شرکت های دانش بنیان
تقویت بنیه بانک
*وصول مطالبت معوق و پیگیری های حقوقی و فرا قانوین برای مقابل دانه درشته ها
* افزایش دارایی های بانک
*تلاش برای تطبیق سریع فعالیت های بانکداری اسلامی بر چارچوب و مقرارات بانک مرکزی
*توسعه خدمات قرض الحسنه و توجه ویژه به وام های ازدواج و فرزندآوری
*تلاش برای منطبق سازی فعالیت های بانک پارسیان با بانکداری اسلامی در قالب تفاهم نامه با پژوهشگاه فقه نظام
*شفاف سازی صورت های مالی مطابق استانداردهای بانک مرکزی و جهانی و برگزاری به موقع مجامع بانکی
*همچنین این بانک در دوران کورش پرویزیان با هدف ارتقا و تقویت نقش هوشمند سازی در فرایندهای بانکی و در راستای دسترسی آسان و سریع متقاضیان درخواست تسهیلات و خدمات بانکی اقدام به راهاندازی محصولات مدرن در حوزه بانکداری دیجیتال کرد و دستاوردهای چشمگیری را در این حوزه به ثبت برساند.
بانک پارسیان برنامههای خود را بر محور فناوری و تقویت این حوزه با ورود نظام بانکداری به توسعه صنعت هوشمند سازی فعالیتها متمرکز کرد و در این مسیر هفت محصول مدرن؛ سبد محصولات موبایلی، سامانه تسهیلات غیرحضوری، کارت اعتباری چندبخشی، پلتفرم بانکداری باز کبالت، محصول پارسینس، چکاد(چک امن دیجیتال) و امضاء دیجیتال را برای جامعه هدف و متقاضیان خود عرضه کرد.
در پایان امید است که با توجه به تجارب گران قدر این مدیر پرسابقه، صنعت بانکداری کشور از تجربیات و تخصص ایشان بی بهره نماند.
گفتنی است هم اکنون سکان بانک پارسیان در دستان دکتر جواد شکرخواه است. با توجه به تعهد، تجربیات و سوابق حرفه ای شکرخواه، مطمئنا بانک پارسیان بیش از پیش در مسیر ثبت رکودهای جدید، موفقیت های بیشتر وکارنامه درخشان تر گام بی می دارد. جواد شکرخواه دکترای حسابداری و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی است که ضمن تدریس دروس مختلف حسابداری و مالی از اعضای فعلی هیات مدیره بانک میباشد و سابقه سال ها عضویت در هیات مدیره بانکهای کارآفرین و پارسیان را دارد.
نظر شما