۲ تیر ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۸
پرداخت ارز تامین مواد اولیه لوازم خانگی با اولویت ویژه
سرپرست معاونت بازرگانی وزارت صمت اعلام کرد

پرداخت ارز تامین مواد اولیه لوازم خانگی با اولویت ویژه

کلامی، سرپرست معاونت بازرگانی وزارت صمت گفت: امروز مقرر شد مبالغ ارزی مرتبط با تامین مواد اولیه لوازم خانگی با اولویت ویژه پرداخت شود.

به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، محمدرضا کلامی درحاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار در جمع خبرنگاران افزود: تعیین سهمیه ویژه ورق با نرخ مصوب بورس مصوب شده است.

وی با اشاره به تامین بخشی از لوازم خانگی مورد نیاز زوجین تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی، بهزیستی و بازنشستگان گفت: طبق تفاهم انجام شده با برخی تولیدکنندگان توانمند لوازم خانگی کشور، ۵ قلم لوازم خانگی پرمصرف با نشان مشخص و نرخ اقتصادی به زوجین تحت پوشش سازمان‌های حمایتی ارائه خواهد شد که فهرست افراد مشمول از طریق سازمان‌ها اعلام و ما این اقلام را در اختیارشان قرار می‌دهیم.

سرپرست معاونت بازرگانی وزارت صمت با اشاره به اینکه از این پس قیمت شمش فولاد نیز براساس قیمت جهانی ضربدر ارز نیما تعیین خواهد شد ادامه داد: درحال حاضر در کشور ۱۷ میلیون تن شمش فولاد (که تبدیل به میلگرد و تیرآهن می شود) تولید می شود که ۷ تا ۸ میلیون تن آن درداخل مصرف و امکان صادارت حدود ۱۰ میلیون تن آن نیز فراهم است برای خروج از این حالت و به دلیل احتکار انجام شده که سبب ایجاد تقاضای کاذب در بورس و افزایش قیمت شده است قیمت گذاری شمش فولاد با مدل جدید تعیین خواهد شد.

کلامی گفت: قیمت پایه شمش فولاد معادل ۹۵ درصد قیمت صادرات و سقف آن نیز قیمت صادرات محصولات ایرانی خواهد بود که با این روش انگیزه لازم جهت عرضه شمش فولاد در داخل و صادرات آن فراهم میشود که البته به دلیل هزینه‌های کمتر عرضه آن در داخل کشور سبب افزایش عرضه آن در بازارهای داخلی خواهد شد و ما میتوانیم بازار را مدیریت کنیم.

سرپرست معاونت بازرگانی وزارت صمت افزود: مهم‌ترین بخش تعیین شده در جلسه ستاد تنظیم بازار، در اولویت قرار گرفتن بازرسی از انبارها است، زیرا در شرایط فعلی دلالان، واسطه‌ها و سودجویان اقدام به احتکار کالا می‌کنند که دستوردادیم بازرسی از انبارها از سوی سازمان‌های ناظر (اصناف، صنعت معدن، دادستانی هاو نیروی انتظامی) در اولویت قرار بگیرد و هر شخصی که اعلام موجودی نکرد کالای آن در اختیار دولت قرار گرفته و با آن‌ها برخورد خواهدشد.

وی افزود: طبق گزارش‌های سازمان‌های مسئول در حال حاضر میزان تولید شرکت‌های تولید کننده لوازم خانگی مشخص شده است بنابر این آن‌ها مکلف به ثبت اطلاعات خود در سامانه جامع تجارت هستند که مشخص شود تولید کننده کالای خود را کجا عرضه کرده است، توزیع کننده نیز باید در این سامانه فعال باشد. کلامی ادامه داد: طبق اعلام سازمان حمایت مصرف کننده و تولید کننده، شرکت‌های تولید کننده لوازم خانگی باید کالای خودرا در سامانه ۱۲۴ ثبت کنند که علاوه بر آن ثبت قیمت برروی بسته بندی اقلام پرمصرف الزامی است و در غیر این صورت با متخلفان برخورد خواهد شد.

کد خبر: ۲۵٬۵۵۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha