۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۳
موافقت مجلس با مشوق مالیاتی برای اشخاصی که در حوزه های ورزشی هزینه می کنند
بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور؛

موافقت مجلس با مشوق مالیاتی برای اشخاصی که در حوزه های ورزشی هزینه می کنند

نمایندگان مجلس مقرر کردند یک درصد از مالیات اشخاصی که در حوزه های ورزش براساس برنامه های وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و پارالمپیک هزینه می کنند به عنوان اعتبار مالیاتی محسوب شود.

به گزارش بازار، نمایندگان در نشست علنی نوبت سوم امروز (شنبه، ۲۹ مهرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با الحاق یک جزء به بند الف ماده ۷۸ لایحه مذکور با ۱۴۴ رأی موافق، ۲۰ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۳ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در این جزء الحاقی آمده است: به منظور توسعه اقتصاد ورزش و جذب و تشویق حامیان بخش غیردولتی جهت فعالیت در عرصه ورزش کشور معادل ۱۰۰ درصد هزینه کرد اشخاص مذکور به منظور کمک به تحقق برنامه های وزارت ورزش و جوانان، کمیته های ملی المپیک و پارالمپیک و فدراسیون های ورزشی در راستای توسعه کمی و کیفی زیرساخت های عمرانی، برگزاری و شرکت در رویدادهای ملی و بین المللی ورزشی، مطابق آئین نامه ای که توسط وزارت ورزش و جوانان و وزارت امور اقتصادی و دارایی ظرف ۳ ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون پیشنهاد و به تصویب هیات وزیران می رسد به عنوان اعتبار مالیاتی اشخاص یاد شده محسوب می گردد و به صورت پلکانی متناسب با سطح مالیات متعلقه اشخاص یک درصد از مالیات بر درآمد اشخاص مذکور با گردش خزانه در همان سال قابل کسر می باشد.

سیدشمس الدین حسینی پیشنهاد دهنده این بند بیان کرد: در بخش ورزش در مقایسه با سایر بخش ها احکام محکمی نداریم و در بازی های المپیک و آسیایی مقام ما رو به نزول است که یکی از دلایل این موضوع این است که در حوزه زیرساخت ها و رویدادها پشتیبانی لازم را نداریم بنابراین بنده پیشنهاد دادم تا یک درصد از مالیات بر اشخاصی که برای ورزش هزینه می کنند به عنوان اعتبار مالیاتی بپذیریم.

براساس این گزارش در جریان بررسی پیشنهادات مربوط به الحاق به فصل ۱۵ برنامه هفتم توسعه، مرتضی آقاتهرانی در تشریح پیشنهاد خود، گفت: در حال حاضر حوزه های علمیه در علوم انسانی ورود کردند اما از نظر مالی بسیار ضعیف هستند. بنده با الحاقیه ای که پیشنهاد آن را مطرح کردم بیان می کنم که همان سرانه ای که برای دانشجویان لحاظ می شود برای حوزه های علمیه نیز داشته باشیم. اگر به این نکته توجه شود بسیاری از آسیب های اجتماعی، اخلاقی و فرهنگی برطرف می شود.

داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره این پیشنهاد، گفت: این حکم مغایر با اصل ۷۵ است و باید برای آن بودجه خاص پیش بینی کرد که این مسئله موجب تحمیل بار مالی قابل توجهی می شود. از سوی دیگر افتخار شیعه این است که حوزه های علمیه ما وابسته به دولت نیست و براساس منابع مردم و وجوهات اداره می شود، ما اگر حوزه های علمیه را به دستگاه های اجرایی تبدیل کنیم ممکن است در بلندمدت به نفع آن ها نباشد.

محمدباقر قالیباف در این زمینه، گفت: با توجه به توضیحات دولت، پیش بینی ردیف مستقل شده است بنابراین بهتر است برای بررسی دقیق به کمیسیون ارجاع شود.

کد خبر: ۲۵۰٬۷۱۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha