سند جامع توسعه هوش مصنوعی کشور تدوین می شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

سند جامع توسعه هوش مصنوعی کشور تدوین می شود

زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم مصوب کرد که تا پایان ۵ سال آینده ۲۰ میلیون خانوار از طریق فیبر نوری به شبکه متصل شوند.

به گزارش بازار، عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه شامگاه چهارشنبه، یازدهم مرداد ماه کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: کمیسیون در جلسه امروز به فصل توسعه شبکه ملی اطلاعات و اقتصاد دیجیتال در لایحه برنامه هفتم توسعه پرداخت و بندهایی را در این بخش به تصویب رساند.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین بندها در این بخش در زمینه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور بود، ادامه داد:این موضوعی است که امروز مورد دغدغه همه مردم عزیز است از این رو کمیسیون تلفیق مصوب کرد که ان شاءالله تا پایان ۵ سال آینده ۲۰ میلیون خانوار از طریق فیبر نوری به شبکه متصل شود. هدف گذاری ما تا پایان دولت بر این اساس است که ۲۰ میلیون پوشش ایجاد کنیم. از این رو تا پایان برنامه هفتم توسعه همه مردم به شبکه فیبر نوری متصل و ان شاءالله از سرعت‌های چند صد مگابیت بر ثانیه ای بهره مند خواهند شد.

زارع پور با بیان اینکه اتصال ۱۰۰ درصدی روستاها بالای ۲۰ خانوار کشور یکی دیگر از مصوبات جلسه فوق بود، ادامه داد: همچنین تکمیل صد درصدی شبکه ملی اطلاعات تا پایان برنامه هفتم توسعه و ارتقاء جایگاه دولت هوشمند در جهان به رتبه ۷۵ از دیگر مصوبات جلسه کمیسیون تلفیق محسوب می شود.

وی با اشاره به تصویب بندهای متعدد در زمینه هوشمندسازی بیان کرد: یکی از این بندهای مصوب در این بخش مربوط به تدوین سند جامع توسعه هوش مصنوعی کشور بود که مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات با همکاری همدیگر و دستگاههای مرتبط دیگر آن را تهیه و به تصویب شورای عالی فضای مجازی می‌رسانند.

زارع پور در ادامه با اشاره به شتابدهی به برنامه‌های فضایی کشور پیرو لایحه برنامه هفتم توسعه بیان کرد: یکی از بخش‌های دیگری که امروز مورد گفتگو دولت و مجلس قرار گرفته و مصوب شد مربوط به شتاب بخشی به توسعه صنعت فضای کشور بود که اهداف بسیار بلندی را در افق ۵ ساله در این بخش پیش بینی کرده است.

وی تاکید کرد: همچنین تثبیت دستیابی به فناوری تزریق ماهواره به لایه‌های پایین و یا لئو و همچنین دستیابی حداقلی - بدین معنا که در پنج سال آینده بتوانیم یک محموله در لایه ژئو قرار دهیم - از جمله اهداف کمی است که در این برنامه لحاظ شده است.

زارع پور ادامه داد:همچنین در اختیار قرار دادن داده‌های فضایی لازم برای توسعه کسب و کارهای فضا پایه کشور از جمله مصوبات دیگر کمیسیون تلفیق بود که وزارت ارتباطات در این بخش مکلف شد داده‌ها و تصاویر را در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار دهد.

وی تاکید کرد: به فضل الهی، داده‌های ماهواره‌های خودمان را با دقت بسیار خوبی در اختیار داریم و این داده‌ها در اختیار دستگاه‌های مختلف که نیاز دارند، قرار می‌گیرد. همچنین باید گفت هم اکنون این داده‌ها در زمینه مقابله با زمین خواری استفاده شده تا تمام دستگاه‌هایی که در حوزه زمین و تغییر کاربری کار می‌کنند از طریق این پنجره ملی کار خودشان را به پیش ببرند و نقاط مهم را به شکل ماهواره‌ای پایش کنند.

کد خبر: ۲۳۵٬۰۰۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha