۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۸
تازه‌واردان چگونه در بازار مشتقه سرمایه‌گذاری کنند؟
مدیر بازار مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالا مطرح کرد

تازه‌واردان چگونه در بازار مشتقه سرمایه‌گذاری کنند؟

مدیر بازار مشتقه بورس کالا در توصیه به افرادی که به تازگی قصد سرمایه‌گذاری در بازارهای مشتقه را دارند گفت: افراد ابتدا با سرمایه‌های کم وارد معاملات شوند و پس از کسب تجربه، حضور خود را پررنگ‌تر کنند.

به گزارش بازار به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، آراسته گفت: بازارهای مشتقه که دارای اهرم معاملاتی هستند، ریسک و البته جذابیت بیشتری به نسبت سایر بازارها دارند و تجربه این ابزارهای مالی در دنیا به دهه ها قبل برمی‌گردد و بخش بزرگی از معاملات بورس‌های پیشرفته دنیا نیز به معاملات آتی و اختیار معامله اختصاص دارد.

مدیر بازار مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالا افزود: طبیعتا در بازار مشتقه، ریسک بیشتر، بازدهی بیشتری به همراه دارد اما موضوع مهم آن است که این ریسک باید مدیریت شود.

وی اظهار کرد: متاسفانه سرمایه‌گذاران زمانی که به میزان سود جذابی می‌رسند، وسوسه شده و به طمع سود بیشتر، منطق معاملاتی را کنار می‌گذارند، اما باید توجه شود که در بازارهای اهرمی با ریسک بالایی مواجه هستیم و همان طور که سودها امکان رشد چشمگیر دارند، زیان نیز در کمین سرمایه‌گذاران است؛ بنابراین، داشتن دانش کافی و آشنایی با قواعد این بازار شرط اول ورود به معاملات مشتقه است.

آراسته در توصیه به افرادی به تازگی قصد ورود سرمایه‌گذاری در بازارهای مشتقه سهام و کالا را دارند گفت: پس از کسب دانش، باید این معاملات جذاب را تجربه کرد اما توصیه این است که افراد ابتدا با سرمایه‌های کم وارد معاملات شوند و به مرور و پس از کسب تجربه لازم، حضور خود پررنگ‌تر کنند.

به گفته مدیر بازار مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالا، هم اکنون کالاهای جذابی همچون سکه طلا، شمش طلا، زعفران و نقره در بازارهای اختیار معامله و آتی بورس کالا با زیرساخت‌های مطلوب معاملاتی فعال است که گسترش این بازارها در دستور کار بورس کالا قرار دارد.

آراسته در پایان گفت: توسعه صندوق‌های مبتنی بر ابزارهای مشتقه نیز در برنامه های بورس کالا قرار دارد که در این زمینه، پیشنهاد راه اندازی این صندوق‌ها از سوی چند نهاد مالی به سازمان بورس داده شده که این موضوع نیز در گسترش بازار مشتقه کمک شایانی به اقتصاد و پوشش ریسک سرمایه گذاران خواهد کرد.

کد خبر: ۲۲۵٬۲۰۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۱۴:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۱
      0 0
      وقتی کسی موقعیت تعهدی باز نداره چرا برای تغییر کارگزار باید حضوری مراجعه کنه ؟ کسی هست به این سوال جواب بده ؟