۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۵
دستور ویژه رئیس‌جمهور برای بیمه فعالان صنایع دستی
وزیر میراث‌ فرهنگی خبر داد

دستور ویژه رئیس‌جمهور برای بیمه فعالان صنایع دستی

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: رئیس جمهور دستور بیمه ۱۰ هزار نفر از فعالان صنایع دستی را دادند و این دستور در حال پیگیری برای تأمین اعتبار است.

به گزارش بازار، سید عزت‌الله ضرغامی روز یکشنبه با حضور در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری پاسخگوی تماس‌های تلفنی مردم از سراسر ایران شد.

در این نشست وزیر میراث فرهنگی در پاسخ به دغدغه یکی از منبت‌کاران شهر ملایر درباره بیمه درمانی شاغلان و هنرمندان این حوزه گفت: رئیس جمهور دستور بیمه ۱۰ هزار نفر از فعالان صنایع دستی را داده‌اند و این دستور در حال پیگیری برای تامین اعتبار است.

ضرغامی با بیان اینکه سیاست‌ دولت مردمی استفاده از همه ظرفیت‌های مردم برای حل مشکلات انباشته شده در کشور است، گفت: بارها تأکید کردم در حوزه میراث فرهنگی از انتقادها استقبال می‌کنیم و در پی همکاری نقادانه هستیم و حتی به منتقدان هدیه ویژه‌ای هم تعلق می‌گیرد و منتقدان منطقی را که به دنبال حل مشکلات هستند، همکار خود می‌دانیم.

وزیر میراث فرهنگی درباره بافت تاریخی شیراز هم توضیح داد: ثبت ملی آثار تاریخی بر اساس فرموده، ابلاغ و پادگانی نیست و دستور این موضوع با اولویت داده شده و با بررسی همه ابعاد، نتیجه کارشناسی آن مشخص خواهد شد و کار سیر طبیعی خود را ادامه می‌دهد.

وی تأکید کرد: از مشکلات مردم در آن بخش از شهر مطلع هستیم و این موضوع پیچیدگی‌های زیادی دارد و اگر می‌توانستیم منابعی برای مرمت بناها در نظر بگیریم، بسیار اتفاق خوبی می‌افتاد اما در کشور ۳۵ هزار بنای ثبت ملی و ۲۶ ثبت جهانی وجود دارد.

ضرغامی در ادامه گفت: اگر بودجه مرمت دولت به ۳۵ هزار بنای تاریخی ثبت شده تقسیم شود، به هر بنا روزی ۳۰۰ هزار تومان بودجه می‌رسد.

وی افزود: با توجه این محدودیت منابع، این آثار برای مرمت به بخش خصوصی و خود مردم واگذار می‌شود و این راه‌حل دولت مردمی برای بافت‌های تاریخی است.

وی با بیان اینکه بناهایی که در حالت تخریب قرار دارند، به صورت اورژانسی مورد بازسازی قرار می‌گیرند، گفت: در مسجد تاریخی و هزارساله تسوج بخش تخریبی و اورژانسی را مشخص کردیم و بعد بودجه محدود برای تقویت در نظر گرفتیم تا بتوانیم اقدامات اساسی انجام دهیم.

ضرغامی از همکاری میراث فرهنگی با بخش خصوصی و عمومی مانند بنیاد مستضعفان و سازمان اوقاف خبر داد و گفت: ساماندهی بناهای اوقاف و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را در این زمینه در دستور کار داریم.

وی تصریح کرد: تخریب بناهای تاریخی نامعقول و خلاف قانون بوده و از سوی دیگر وزارت ارشاد با وارد ساختن فشار و اجبار به مردم برای فروش منازل خود به شدت مخالف است.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری ارتباط با نخبگان کشور و تکریم از چهره‌های ماندگار را از مهم‌ترین اقدامات وزرات اعلام کرد و گفت: دو نشست با ۸۰ تن از بزرگان عرصه میراث فرهنگی و هنری برگزار کردیم و دیدگاه‌های آن‌ها را شنیدیم و مورد توجه قرار دادیم و این رویکرد بازهم ادامه خواهد داشت.

کد خبر: ۲۲۰٬۹۷۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha