۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳
برای راه اندازی کسب و کار نیازی به دریافت کد اقتصادی نیست
رییس مرکز پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد:

برای راه اندازی کسب و کار نیازی به دریافت کد اقتصادی نیست

فیروزی، رییس مرکز پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد و دارایی اظهار داشت: مرحله صدور «گواهی ارزش افزوده» برای راه اندازی کسب و کار به طور کامل حذف شده است و مردم راه اندازی کسب و کار نیازی به مراجعه به سازمان مالیاتی ندارند.

به گزارش بازار به نقل از صداوسیما، علی فیروزی با اشاره به این که یکی از نماگرهای بانک جهانی به شاخص سهولت راه اندازی کسب و کارها مربوط می شود، گفت: نماگر بانک جهانی، شروع کسب و کار را در ثبت یک شرکت تجاری با مسئولیت محدود (که به مجوزهای خاص نیاز نداشته باشد) ارزیابی می کند.

وی افزود: بر اساس روش محاسبه نماگر بانک جهانی، اخذ کد اقتصاد و گواهی ارزش افزوده و ثبت آگهی روزنامه رسمی و دریافت کد کارگاه سازمان تامین اجتماعی و دریافت دفاتر مهرشده مالیاتی در به انجام رسیدن یک کسب و کار موثر هستند.

رییس مرکز پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد و دارایی اضافه کرد: بانک جهانی صفر تا صد راه اندازی یک کسب و کار ایرانی را ۷۲ و نیم روز در نظر گرفته است.

وی با اشاره به این که ۷۲ و نیم روز فرآیند راه اندازی کسب و کار در ایران به سه بخش تقسیم می شود، اظهار داشت: در مرحله اول برای شروع کسب و کار متقاضیان باید گواهی سوء پیشینه دریافت می کردند و بانک جهانی این مرحله را بازه ۵ روز تخمین زده بود.

علی فیروزی افزود: در حال حاضر برای ثبت شرکت نیازی به دریافت عدم سوء پیشینه موثر کیفری نیست.

وی با اشاره به این که از مجموع ۷۲ و نیم روز برای راه اندازی کسب و کار ۵۵ روز شامل سازمان امور مالیاتی می شد، توضیح داد: موضوع «کد اقتصادی» و «گواهی ارزش افزوده» در این سازمان مورد بررسی و صدور قرار می‌ گیرند.

رییس مرکز پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد و دارایی ادامه داد: در حال حاضر کد اقتصادی و کد ملی افراد یکسان سازی شده اند، این کار به این معناست که کد اقتصادی حذف شده است و مردم برای راه اندازی کسب و کار دیگر نیازی به این کد ندارند.

وی تاکید داشت: مرحله صدور «گواهی ارزش افزوده» برای راه اندازی کسب و کار به طور کامل حذف شده است و مردم برای راه اندازی کسب و کار نیازی به مراجعه به سازمان مالیاتی ندارند.

علی فیروزی با اشاره به این که در حال حاضر ما در بخش معاضدت راه اندازی کسب و کار به مردم مشاوره می دهیم، تصریح کرد: در حال حاضر ۱۵۸۲ مورد مجوز رسمی در کشور صادر می شوند و ما باید برای کاهش زمان صدور این مجوزها اقدام کنیم.

وی با اشاره به تعریف پنجره واحد، توضیح داد: پنجره واحد یک مکان فیزیکی است که در طبقه همکفت اتاق بازرگانی استان تهران واقع شده است و نمایندگان همه دستگاه ها در این مکان حضور دارند تا کار مردم را پیگیری کنند.

رییس مرکز پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد و دارایی تاکید داشت: بهبود محیط کسب و کار موضوعی نیست که به یک باره به نقطه مطلوب برسد.

کد خبر: ۲۱٬۸۸۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha