۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
دولت مطابق قانون خسارت قطعی برق و گاز صنایع را بپردازد
رئیس خانه صنعت گلستان:

دولت مطابق قانون خسارت قطعی برق و گاز صنایع را بپردازد

گرگان- بهرامی، رئیس خانه صنعت گلستان با تاکید به اینکه مطابق قانون خسارت صنایع از قطعی برق یا گاز را دولت باید بپردازد، گفت: صنایع برای پیگیری ضرر و زیان این ایام به خانه صنعت و معدن مراجعه کنند.

رمضان بهرامی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: اتفاقات اخیر در رابطه با قطعی برق و گاز خسارات فراوانی را به تولید کنندگان مخصوصا صنعتگرانی که تولید صادرات محور داشتند، وارد کرد که متاسفانه با آغاز سال میلادی جدید که کشورهای مقصد صادرات، سفارش ثبت می کردند، همراه بود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت گلستان با بیان اینکه تولید کنندگان در این ایام با جنگ اقتصادی مواجه بودند، افزود: این خسارت با گفتار درمانی قابل جبران نیست.

او با بیان اینکه تولید در شرایط بحرانی نخستین بخشی است که در تیررس مدیران قرار می گیرد، افزود: تصمیمات ناپخته قشر عظیمی از کارگران و صنعتگران را با چالش مواجه می کند.

وی ادامه داد: مسئولان برای ارائه گزارش مطلوب در حوزه انرژی، در مواقع بحرانی، برق صنعت را قطع می کنند که تنها ثابت می کند که آنها توزیع کننده خوبی نیستند.

بهرامی با تاکید به اینکه طبق قانون اگر بر اثر قطعی برق یا گاز خسارتی متوجه واحدهای تولیدی شود، دولت باید این خسارت را جبران کند، بیان کرد: تولید کنندگانی که در این ایام خسارت دیدند می توانند به خانه صنعت و معدن مراجعه کنند تا خسارت آنها مورد پیگیری قرار گیرد.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی تاکنون مراعات کرده و مطالبه گری نکرده، گفت: نامگذاری امسال با رویکرد حمایت از تولید بود اما با وجود این شعار، باز هم در شرایطی بغرنج قرار داریم.

بهرامی گفت: هر چه بخش خصوصی ناتوان شود رقابت را در بازارهای بین المللی و کشورهای همسایه از دست می رود.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه اطلاعات درستی به استاندار منتقل نمی‌شود، گفت: بیشتر گرفتاری ها به مدیریت داخل استان مرتبط است اما کسی مسئولیت خسارت هنگفتی که به واحدهای تولیدی وارد شده را نمی پذیرد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: پنج درصد برق استان توسط صنعت استفاده می شود و نسخه دو گانه سوز کردن هم که در این شرایط برای واحدهای تولیدی به سادگی قابل اجرا نیست.

دولت نباید نقش پدرخوانده را بازی کند

بهرامی گفت: دولت نباید برای بخش خصوصی نقش پدرخوانده را بازی کند زیرا این روش به شکست ختم می شود و باید الگو های جهانی در ایران اجرایی شود زیرا محاسبات اقتصادی در تمام دنیا یکسان است.

به اعتقاد وی، مدیران تامین کننده زیر ساخت در حوزه تولید دچار روزمرگی شده اند و به هیچ وجه آینده نگری ندارند و قطعا در شرایط بحرانی تر هم درکنار مردم و تولید کننده نخواهند بود.

رئیس خانه صنعت و معدن بیان کرد: مدیران در شرایطی که با آن روبرو بودند، بدون مشورت و حضور بخش خصوصی، برای این بخش تصمیم گرفتند که این مسئله نشاندهنده عدم همراهی مدیران حوزه زیرساخت تولید با نگاه اقتصادی استان است.

بهرامی یادآور شد: گاها برخی توزیع کننده های انرژی ادعا می کنند که وظیفه ای برای تامین انرژی واحدهای تولیدی ندارند، این درصورتی است که در قانون عکس این مساله آمده است.

وی اضافه کرد: در شرایط بحرانی اخیر که استان با کمبود برق و گاز مواجه شد، ماموران شرکت توزیع در اقدامی غیرحرفه ای، برق کارخانه هایی که بدهی داشتند را قطع می کردند.

وی معتقد است شرایط فعلی به دلیل نگاهی است که مدیران دارند زیرا دولت چنین رویکردی در مقابل بخش خصوصی ندارد.

بهرامی در خاتمه تاکید کرد: بخش خصوصی هم در شرایط بحرانی می خواهد همراه دولت و مردم باشد اما متاسفانه دولت هیچ نظر و مشورتی از فعالان این حوزه نمی گیرد و به یکباره تصمیمات را اعمال می کند.

کد خبر: ۲۰۶٬۲۳۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha